Матраци Нани е сред най-известните производители на матраци на българския пазар. Фирмата предлага разнообразни модели за всеки вкус. Главна цел на екипа, който създава матраци НАНИ, е да удовлетвори възможно най-добре клиентите си. Най-добрата реклама за тях е именно похвалата, дошла от клиент.

Фирмата въвежда иновации в производството с цел да постигне съвършено качество на своите продукти. Така компанията неспирно се развива и постига нови по-високи цели. С желание разработва и създава нови модели, които да отговарят на индивидуалните потребности на всеки човек. Комфорта и уюта на съня са водещите цели на специалистите от производството. Най-модерни машини като немските Hennecke и Fecken-kirfel, американската Gribetzinternational и италианската Ram Electronika гарантират качествата на крайния продукт – вашия матрак.

Вложените в матраци Нани материали също са с гарантирано качество, за което имат необходимите сертификати. Някои от тях са производство на компанията като пенополиуретан Ковафоам, а други – на водещи световни фирми. Качеството на всички продукти е гарантирано и със сертификат ISO 9001:2000.

Матраци Нани са особено силни в матраците от пяна. Техните безпружинни модели са стабилни, удобни и дълготрайни. Сред тях има варианти на различна цена, съобразени с възможностите и предпочитанията на този, който ще ги ползва.

Луксозен модел, който покрива всички изисквания за лукс и комфорт е Лаго – модел с уникална 7 пластова вътрешност от мемори пяна и високоеластична HR Ultraflex пяна. С екологичен калъф от органичен памук, той ви доближава до природата, с него избягвате алергиите и евентуалните проблеми, които се предизвикват от изкуствени дамаски.

Модел Аляска съчетава традиционните ценни качества с иновациите при матраците. С ядро от разпенен на водна основа съвременен материал Polyflex с голяма плътност и омекотен от ергономична пяна в частта, където се среща с тялото. С естествена вълна, особено подходяща за зимния сезон, от едната си страна.

Бахама мемори – аристократичният матрак. Прекрасен на външен вид, комфортен отвътре. Произведен без да се пести мемори пяната, съчетана с пяна високоеластик, с мултизонова повърхност за правилно разпределяне тежестта на тялото ви. В калъфа има сребърни йони, които се отделят по време на сън и не допускат развитието на вредни микроорганизми и бактерии.

Сирена Мемори Класическият матрак с мемори. Таиз пяна ви отпуска и позволява наистина да се отморите в края на деня. Калъфът е сваляем, разделя се с цип и в него са вградени сребърни нишки, които ви предпазват от задържането на прах и появата на алергии. Моделът е отличен със златен медал за комфорт и иновации!

Сирена Фреш Мемори - Дишащ матрак о тсъвременни материали, които го проветряват непрестанно. Профилирана вътрешност от Ultraflex уникална микроклетъчна структура, калъф разделен с цип и дишаща лента. Предпазен протекторен слой от Polycotton поддържа изрядната му хигиена. От двете страни има различни по твърдост модели пяна – мемори от зимната страна и омекотяваща Polyflex пяна от лятната. Моделът отговаря на изискванията за Fresh Technology.

Сирена Ултрафлекс - Перфектно съотношение между цена и качество. Отново модел с дишащи структури, който ще ви отпусне приятно и ще осигури комфорта на вашия сън.

Тирена, Майорка и Модена са ортопедични и удобни модели, които са практичен избор за вашата спалня.

Пружинните матраци на Нани също се отличават с качество и перфектен външен вид.

Аруба и неогвата разновидност Аруба Мемори са изключително удобни. В сърцевината им има индивидуално пакетирани покет пружинки дамаската е луксозна и висококачествена, а комфорта им е несравним.

Биская е моделът с Бонел пружинен пакет, който е заздравен с Kovafoam и обвит в дамаска с високо присъствие на естествени материали.