memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Начини на Плащане

1. Плащане при доставката (Наложен Платеж)

   При този метод Вие заплащате дължимата сума на куриера при получаване на стоката и запзвате правото си да огледате стоката преди получване.

    Всички поръчки които са на стойност над 50 лв имат безплатна доставка. За поръчките на стойност под 50 лева се добавят единствено 5 лева като същите се явяват част от разходите за куриер.

2. чрез Банков Превод

   След като изберете продуктите Вие превеждате дължимата сума от избрано за Вас място по нашата банкова сметка. Всички поръчки които са на стойност над 50 лв имат безплатна доставка. За поръчките на стойност под 50 лева се добавят единствено 5 лева като същите се явяват като част от разходите за куриер. Всяка поръчка има индивидуален номер които следва да бъде записан в основанието за плащане.

Банкова сметка: Уникредит Булбанк

BIC: UNCRBGSF

IBAN : BG45UNCR70001522991701

Основание за плащане: Онлайн поръчка /……номер на поръчката……

3. Плащане чрез системата на ePay

   След като посочите този метод и потвърдите поръчката ще се появи друг прозорец където ще трябва да натиснете Направи плащане с ePay. Следва прхвърляне в страницата на ePay.bg където ще можете да изберете най - удобния за Вас начин на плащане. С тази система имате възможност да платите чрез всички видове които се предлагат от ePay и Easy Pay:

 - Чрез Микросметка - предварително създадена в ePay

 - Чрез кредитна или дебитна карта регистрирана в ePay

 - В брой на каса на Easy Pay - Тук е необходимо единственно да запишите кода за плащане и да заплатите на каса на Easy Pay по ваш избор като покажете кода на касата.

 - Има възможност да пуснете банков превод чрез каса на Easy Pay

 - Можете да преведете сумата през банкомат по указаният начин като задължително си записвате 3 неща: код на търговеца, точната сума за превод и код на плащане.

4. Плащане чрез каса на Easy Pay

   Избирайки тази опция, след потвърждението на поръчката ще се отвори страницата на Easy Pay където ще Ви излезе код за плащане към поръчката в memo.bg. В удобна за вас каса посочвате единственно кода за плащане на поръчката.

5. Поръчка на изплащане

   Можете да пръчате всичко от магазина на изплащане за всички суми над 150 лв. Необходимо е да помислите предварително и приблизително на какви месечни вноски ще ви е удобно да разсрочите плащането на стоковия кредит. Поръчки на изплащане ще можете да заявите като в стъпка 4 посочите Поръчка на изплащане. В последствие кредитен консултант ще се свърже с вас за да изиска лични данни за проверка. Проверката за допустимост за вариант на изплащане се извършва от TBI Bank или Unicredit Bulbank и по желание на клиента може да бъде направена проверка и през друга кредитна компания. Фирма Нет Портал ЕООД е регистрирана като администратор на лични данни и има удостоверение от Комисия за защита на личните данни.

6. Чрез Кредитна или дебитна карта през PayPal

   PayPal е гарант за сигурност на палщанията с карта в цял свят. След потвърждението на поръчката ще бъде отворена страницата на  PayPal където ще трябва да се въведат данните по картата. Възможно е да Ви поискат регистрация от съображение за сигурност. Това е удобен платежен метод за предварително плащане на поръчката от чужбина. Ако все пак срещнете затруднения при този метод можете да се свържете с нас за да измислим алтернатива за плащане чрез карта.

7. чрез платежен метод за отложено плащане Плати после 

   Вече можете да плащате своята поръчка до 15 календарни дни след получаване на стоката с 0 лв. оскъпяване с новата услуга ‘Плати После’

   Можем да Ви предложим да пазарувате с най-новата услуга Плати После – правите поръчка днес, а плащате до 15 дни след датата на доставка без никакво оскъпяване. Електроният магазин memo.bg e сред първите платформи, които вече я предлагат.

   Плати После е предназначена за тези от Вас, които искат да пазаруват веднага, но временно не разполагат с пари, за да платят на момента. Ако сте пълнолетни, с доказани доходи и поръчката Ви е на стойност от 50 - 1500 лева, то покупка с Плати После е идеалната алтернатива за Вас. Одобрението става за няколко минути и се извършва изцяло онлайн, без хартиени договори и нужда от разнасянето им за подписи от куриер.

Как да направите поръчката си с отложено плащане Плати После?

1) Избирате продуктите, които желаете да поръчате и ги добавяте в кошницата.

2) Избирате метод за плащане Плати После и завършвате поръчката.

3) Попълвате краткото заявление за отложено плащане и след одобрение от memo.bg ще се свържем с Вас за потвърждение на поръчката и уточенение на детайлите по доставката. Както е описано и по горе петнайсетте дни започват да текат единствено след деня на доставката - когато имаме подпис от куриера на получил стоката.

 

payment