memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

ВХОД и Регистрация

 
login  За да се регистрирате в www.memo.bg, трябва да попълните формата за регистрациякоято се намира в горния десен ъгъл на сайта – натискате Регистрация. След като се
отвори формата за регистрация срещу всяко от полетата е отбелязано какви данни трябва да се попълнят в него. След като се уверите, че сте попълнили вярно и точно информацията за Вас в полетата и сте се запознали и сте съгласни с Общите условия на сайта, отбелязвате с отметка Съгласен съм с условията и натискате бутона Запази reggiСледва да получите e-mail с линк за потвърждение на които трябва да кликнете за да може да се активира профила.

   След като се регистрирате, можете да влезете във Вашия профил с вече избраните потребителско име и парола, като ги въведете в полетата на съседния бутон Вход. Ако желаете браузъра да запомни потребителското име и парола за този сайт натиснете отметката Запомни ме. Накрая натискате бутона Вход. В случаи ,че сте забравили потребителското име или парола в долната част на прозорчето има препратки които ще Ви отведат към друга страница. Там трябва да въведете Е-мейл адрес и да натиснете бутона Изпрати. Не след дълго ще получите Е-мейл с данните за Вход.