memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Възглавница Ограничител

Детска възглавница ограничител
Цена с вкл. ДДС: 15,20 лв
Цена: 15,20 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

   Детска възглавница ограничител 
   Изработена е от сто процента фин памук. С тази възглавница позата на бебето е в странично положение в леглото с цел предпазване от преобръщане по време на сън. Създадена е специално да осигури правилната поза на новороденото бебе. 
Корема на бебето е опрян в малкото руло, а гъръбчето - в голямото. Ръката може да лежи върху малкото руло. 
Създава сигурност и защита за бебето и спокойствие за всяка майка!
 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery