Меню
Количка

Гаранция

Уважаеми клиенти,

   Благодарим Ви, че избрахте memo.bg за ваш партньор в избора Ви на продукти за дома. С цел да регламентираме качеството на предлаганите от нас продукти, стоките изложени в елктронният магазин са предоставени изцяло от легитимните производители и вносители.

   Всеки продукт, избран от вас, следва да бъде доставен в оригиналната си опаковка съгласно нормите и изискванията на производителя.

   Всички продукти, изложени в memo.bg са с 24 месеца срок на гаранция, като при доставката ще получите Гаранционна карта или документ удостоверяващ гаранцията. Там, където не е описана гаранция на страницата, това означава, че производителят не е предвидил такава за дадената стока. Срокът на Гаранцията започва да тече от датата на доставка на продукта. Всеки от производителите има различни гаранционни условия, с които следва да се запознаете и съобразите преди разопаковането на всеки продукт. За да бъде валидна Гаранционната карта следва да обърнете внимание на следните неща:

 

-          Регистрация на продукта, но само ако се изисква такава от производителят

-          Инструкция за разопаковане

-          Правила за употреба и съхранение

-          Условия на гаранцията

   Всяка една стока, закупена от memo.bg, може да бъде върната в 14 дневен срок от закупуването й, ако нейната цялост не бъде нарушена. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, в ненарушена цялост, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. Разходите за обратния транспорт от куриерската фирма е за сметка на Клиента (Купувача).

   Важно!

  При покупка на матраци, мебели или други стоки онлайн от memo.bg, за да бъде призната гаранцията на продукта, гаранционната карта задължително трябва да бъде съпътствана от касов бон или документ за пощенски паричен превод. В противен случай гаранцията няма да бъде призната от производителите! 

   За допълнителна информация към гаранционните условия на избран от вас продукт винаги може да се обърнете към нашите консултанти на телефон 0885 999 838 или на e-mail: office@memo.bg

   От memo.bg сме убедени в качеството на предлаганите от нас стоки и Ви благодарим за доверието!