memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Гаранция

garancia

Уважаеми клиенти,

   Благодарим Ви, че избрахте memo.bg за ваш партньор в избора Ви на продукти за спалня. С цел да регламентираме качеството на предлаганите от нас продукти, стоките изложени в елктронния магазин са предоставени изцяло от легитимните производители и вносители.

   Всеки продукт, избран от вас, следва да бъде доставен в оригиналната си опаковка съгласно нормите и изискванията на производителя.

   Всички продукти, изложени в memo.bg съдържат информация за срока на гаранцията, като при доставката ще получите Гаранционна карта. Там, където не е описана гаранция на страницата, това означава, че производителят не е предвидил такава за дадената стока. Срокът на Гаранционната карта започва да тече от датата на подготовка поръчката за куриер. Всеки от производителите има различни гаранционни условия, с които следва да се запознаете и съобразите преди разопаковането на всеки продукт. За да бъде валидна Гаранционната карта следва да обърнете внимание на следните неща:

 

 

-          Регистрация на продукта, но само ако се изисква такава от производителят

-          Инструкция за разопаковане

-          Правила за употреба и съхранение

-          Условия на гаранцията

   Всяка една стока, закупена от memo.bg, може да бъде върната в 7-дневен срок от закупуването й, ако нейната цялост не бъде нарушена. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, в ненарушена цялост, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. Разходите за обратния транспорт от куриерската фирма е за сметка на Клиента (Купувача).

   Важно!

  При покупка на матраци или продукти за спалня онлайн от memo.bg, за да бъде призната гаранцията на продукта, гаранционната карта задължително трябва да бъде съпътствана от касов бон или (копие на касовият бон), издаден на датата на направената от вас поръчка. В противен случай гаранцията няма да бъде призната от производителите! При пазаруване онлайн задължително изисквайте КАСОВ БОН!

   За допълнителна информация към гаранционите условия на избран от вас продукт винаги може да се обърнете към нашите консултанти на телефон 0885 999 838 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

   От memo.bg сме убедени в качеството на предлаганите от нас стоки и Ви благодарим за доверието!