Меню
Количка

Hegra

Матраци

Brand: Hegra Арт. №: bm20330034
Ламелна Рамка Хегра СтандартРамка Стандарт е от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по-голяма устойчивост и естетика.Височина 45 - 50 мм.Пластмасовото легло за ламела лежи в плътна основа и осигурява безшумната му експлоатация. Подходяща за пружинни матраци с па..
77,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330036
Ламелна Рамка Хегра Стандарт – Метал Продуктът разполага с метална подматрачна рамка от здрав стоманен профил с ламели от многолистна букова дървесина.Осигурява възможност за оптимално използване на пространството под рамката чрез монтиране на механизъм.Рамка Стандарт – Метал е подходяща за..
87,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330037
Подматрачна Основа Хегра с Непрошит плат Продукт с твърда база, върху която се поставя двулицев матрак. Изработена е от качествен иглолистен материал и плоскости от ПДЧ и МДФ. Използваме дамаски от висококачествени платове Жакард или Stretch - трислойно плетено трико.*Матракът не е включен ..
90,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330030
Детски матрак Хегра Джуниър анатомик, без цип Продуктите от колекция Джуниър са разработени и направени с много любов, като са съобразени с особенностите на детската физика. Избирайки такъв матрак за Вашето дете вие трябва да сте сигурни, че му осигурявате удобно място за сън. Сънят е много ..
96,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330028
Детски Матрак Хегра Джуниър ортопедик, без цип Продуктите от колекция Джуниър са разработени и направени с много любов, като са съобразени с особенностите на детската физика. Избирайки такъв матрак за Вашето дете вие трябва да сте сигурни, че му осигурявате удобно място за сън. Сънят е ..
96,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330027
Детски матрак Хегра Джуниър ортопедик, с цип  Продуктите от колекция Джуниър са разработени и направени с много любов, като са съобразени с особенностите на детската физика. Избирайки такъв матрак за Вашето дете вие трябва да сте сигурни, че му осигурявате удобно място за сън. Сънят е м..
103,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330029
Детски матрак Хегра Джуниър анатомик, с цип  Продуктите от колекция Джуниър са разработени и направени с много любов, като са съобразени с особенностите на детската физика. Избирайки такъв матрак за Вашето дете вие трябва да сте сигурни, че му осигурявате удобно място за сън. Сънят е мн..
104,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330009
Матрак Каприз - двулицев   Класически матрак, предлагащ удобство на много изгодна цена. Можете спокойно да се доверите на надеждната технология Бонел и допълнителните вложки, които правят матрака подходящ за всеки.    ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ:1. Пружинно ядро, технологията Бонел..
114,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330033
Ламелна Рамка Хегра Комфорт Продуктът е от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по-голяма устойчивост и естетика.Височина 55 - 60 мм.Еластично легло за ламела, позволяващо вертикално и осово движение.Рамката е подходяща за еластични безпружинни матраци, както и..
117,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330035
Ламелна Рамка Хегра Комфорт – Метал Продукт с метална подматрачна рамка от здрав стоманен профил с ламели от многолистна букова дървесина. Движението на ламела около оста му позволява по-добра гъвкавост по извивките на тялото. Възможност за оптимално използване на пространството под рамката..
123,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330022
Топ Матрак Хегра Лайт Високо Еластичен Великолепно допълнение към вашия основен матрак, повишаващ анатомичността им и допринася за енергомичната позиция на тялото. Цялата ни серия Топ Матраци е с дамаска от плат Stretch - трислойно трико, което е капитонирано с високоеластична еко вата.За д..
127,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330038
Подматрачна Основа Хегра с Прошит плат Подматрачна основа с мека база, която има пружинен пакет бонел или pocked spring, върху която се поставя двулицев матрак. Основата върху, която се поставя пружиния пакет е с плоскости от ПДЧ и МДФ.Използваме дамаски от висококачествени платове Жакард ..
141,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330016
МАТРАК Лайт Плюс Пружинно ядро бонел за ортопедичен ефект,изработено по швейцарска технология, високоеластична пянас отворена клетъчна структура за максимална проветривост,по-твърда и по-мека страна на матрака, калъф от висококачествен текстил.Перфектно съчетание на стабилност и комфорт –&..
147,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330039
Подматрачна основа с мебелен плат   Подматрачната база е изработена от подбрана иглолистна дървесина, допълнена от ПДЧ и МДФ равнини. Базата е твърда и подходяща за поставянето на двулицев матрак.Дамаските, които покриват базата са от специални мебелни платове, с високо качество.  &nb..
147,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330024
Топ Матрак Хегра Лайт, топ комфорт Великолепно допълнение към вашия основен матрак, повишаващ анатомичността им и допринася за енергомичната позиция на тялото. Цялата ни серия Топ Матраци е с дамаска от плат Stretch - трислойно трико, което е капитонирано с високоеластична еко вата.За да за..
148,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330023
Топ Матрак Хегра Лайт, Топ Мемори Великолепно допълнение към вашия основен матрак, повишаващ анатомичността им и допринася за енергомичната позиция на тялото. Цялата ни серия Топ Матраци е с дамаска от плат Stretch - трислойно трико, което е капитонирано с високоеластична еко вата.За да з..
153,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330040
Подматрачна Основа Хегра с Еко кожа Подматрачна основа с твърда база, върху която се поставя двулицев матрак. Изработена е от качествен иглолистен материал и плоскости от ПДЧ и МДФ. Тапицирана е с изкуствена еко кожа. Височина на основата: 26 см. Гаранция: 2 (две) години..
155,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330025
Топ Матрак Хегра Лайт, топ дрийм Великолепно допълнение към вашия основен матрак, повишаващ анатомичността им и допринася за енергомичната позиция на тялото. Цялата ни серия Топ Матраци е с дамаска от плат Stretch - трислойно трико, което е капитонирано с високоеластична еко вата.За да задо..
158,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330017
Матрак Лайт Ако искате матракът да се грижи за правилната поддръжкана гръбначния стълб и да е максимално проветрив,това е новият матрак от колекцията Лайт:Съставен от ергономична сърцевина от плътна пяна с отворена клетъчна структура, опростена конструкция с максимална ..
167,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330015
Матрак Стандарт - еднолицев    Матрак Стандарт е класически представител на своя клас - със система Бонел - със стоманени пружини - двойноконусни, термообработени за по-висока издръжливост, съчетаващи твърдостта, която да стабилизира тялото и анатомичността, която да му предостави необходи..
170,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330008
Матрак Стандарт - двулицев от memo.bg   Матрак Стандарт е от Колекция Класик и представлява класически модел с пакет тип Бонел - със стоманени пружини - двойноконусни, термообработени за по-висока издръжливост, съчетаващи твърдостта, която да стабилизира тялото и анатомичността, която..
175,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330018
МАТРАК Мемо Лайт Плюс Благодарение на добавения слой Мемори пяна, матракът Мемо Лайт Плюс Ви осигурява всички необходими условия за отличен сън.- Пружинно ядро бонел, изработено с машина на швейцарската фирма "Spuhl";- анатомичност с Мемори пяна, следваща извивките на тялото;- плътна пяна с отв..
183,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330041
Еластична основа с вградени букови ламели.   Подматрачната база е еластична и е съобразена за комбинация с двулицев матрак. В конструкцията се вграждат ламели, изработени от букова дървесина на слоеве, за да се повиши издръжливостта и здравината им. За изработката е използвана подбрана игл..
183,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330026
Топ Матрак Хегра Лайт, топ мемо плюс Великолепно допълнение към вашия основен матрак, повишаващ анатомичността им и допринася за енергомичната позиция на тялото. Цялата ни серия Топ Матраци е с дамаска от плат Stretch - трислойно трико, което е капитонирано с високоеластична еко вата.За да ..
184,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330020
МАТРАК Мемо Лайт  Анатомичен, максимално проветрив и комфортен.Съчетанието от два вида пяна – дишаща еластична пяна в сърцевината, и Мемори пяната на повърхността, имате различно усещане за твърдост от двете страни на матрак Мемо Лайт.- плътна пяна с отворена дишаща клетъчна структура;- ме..
196,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330007
Двулицев матрак Стандарт форм   За всеки предпочитащ ортопедичен матрак от пяна пенополиуретан, пред по-стандартните пружинни матраци, матрак Стандарт форм е създаден, за да удовлетвори Вашите желания. Дунапрена предлага необходимата ортопедична поддръжка за гръбнака и държи тялото в подхо..
206,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330019
МАТРАК Покет Лайт Модел Покет Лайт съчетава в себе си мулти-покет система, състояща се от над 400 независими пружинки на кв.м., реагиращи на всяко движение и високоеластична пяна с отворена клетъчна структура  – отлична среда и перфектна опора за Вашият спокоен и здравословен сън.  &n..
227,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330013
Комфорт - еднолицев матрак   Класическият матрак Комфорт притежава всички качества, необходими за да Ви отдаде една истинска, пълноценна почивка. Моделът е анатомичен, средно ортопедичен, пружинен, с пакет Бонел, с вложка от поликомпонентна вата за повече обем и по-голямо удобство, а също ..
228,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330011
Комфорт плюс - еднолицев матрак  Моделът Комфорт плюс идва при Вас с подобрения - по-голяма ортопедичност и анатомичност, след включването на допълнителната вложка от естествени кокосови влакна, споени със силикон. Този пласт с кокосови влакна прави модела издръжлив, гъвкав и с много ..
229,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330014
Еднолицев матрак Стандарт форм    За всеки предпочитащ ортопедичен матрак от пяна пенополиуретан пред по-стандартните пружинни матраци, матрак Стандарт форм е създаден за да удовлетвори всички Ваши желания. Дунапрена предлага необходимата ортопедична опора за гръбнака и държи тялото в..
229,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330006
Матрак Комфорт двулицев от memo.bg   Класическият матрак Комфорт притежава всички качества, необходими за да Ви отдаде една истинска, пълноценна почивка. Моделът е анатомичен, средно ортопедичен, пружинен, с пакет Бонел, с вложка от поликомпонентна вата за повече обем и по-голямо удобство,..
232,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330005
Матрак Комфорт плюс - двулицев   Моделът Комфорт плюс идва при Вас с подобрения - повишен ефект на ортопедичност и анатомичност, след включването на допълнителната вложка от натурални кокосови влакна, смесени със силикон. Този пласт с кокос прави модела издръжлив, гъвкав и с много добра пр..
250,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330021
МАТРАК Мемо Покет Лайт Благодарение на доброто съчетание на материалите в модел Мемо Покет Лайт, Вие можете да сте спокойни, че ще имате перфектна опора по време на сън. Системата Мулти-покет, високоеластичната пяна и дишащата Мемори пяна, обгърнати във висококачествен калъф, дават отлична сред..
257,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330010
Еднолицев матрак Луксор   Налице са идеална комбинация от качествени материали, новаторски технологии и достъпна цена, гарантиращи сън в здравословна среда. Пружинното ядро от ново поколение, ви предоставя непроменящи се с времето еластичност и проветривост, благодарение на системата Покет..
275,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330004
Матрак Луксор двулицев   Друг от най-купуваните е матрак Луксор. Налице са идеалната комбинация от качествени материали, новаторски технологии и достъпна цена, гарантиращи сън в здравословна среда. Пружинното ядро от ново поколение, ви предоставя непроменящи се с времето еластичност и пров..
334,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330012
Матрак Стеиси - еднолицев    Допълнителните пластове, с които е подсилен матрак Стеиси често го правят предпочитана покупка от хората с по-едро телеосложение или наднормено тегло. Отличава го поликомпонентната вата, с обемни свойства, дишащата структура на витаформ - пенополиуретанова..
338,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330003
Матрак Стойси - двулицев   Подсилен от допълнителни пластове, матрак Стейси е често предпочитан избор за хората с по-едро телосложение или наднормено тегло. Какво го отличава - ватата е поликомпонентна, с обемни свойства, дишащата структура на пенополиуретанова HR пяна, с висока степен на ..
372,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330002
Матрак Виско Плежър  Ортопедичност и много добра анатомичност са отличителните качества на матрак Виско Плежър. Тези свойства се придобиват от комбинацията на високоеластичен пенополиоритан HR и Memory foam /мемори пяна/. Мемори пяната е уникална структура от безброй отворени, термочувствителни..
406,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330032
Спалня Хегра Нора Създадена за комфортно и неповторимо спане, спалня Нора, се състои от стилна основа, тапицирана с еко-кожа в меки и заоблени форми. Матракът на спалнята е Комфорт плюс и притежава повишен ортопедичен и анатомичен ефект благодарение на включеният допълнителен слой кокосова ..
942,00 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330001
МАТРАК SenSus 3D вентиласион   SenSus 3 D вентиласион е революционно решение за здравословен и спокоен сън. Дава ви мечтания всесезонен комфорт, със своите лятна и зимна страна. За лятото е предвидена т.нар. 3 D мрежа, която представлява гъвкава вентилационна мрежа, с иновациона технология..
1 054,00 лв.
Показани са от 1 до 40 от 41 резултата (2 страници)