Меню
Количка

Изкуствени цветя

Изкуствени цветя в Memo.BG

Красотата е част от светът, който ни заобикаля. Тя може да ни въздейства по особен начин, като в най-чистата й форма можем да я открием сред природа. Растения, цветя, спиращи дъха гледки - връзката между хората и естествената им среда не бива да се губи, а дори да се заздрави. Дори и в дома си, отново можем да внесем частица от непринуденото обаяние на флоралния свят, който винаги има какво още да ни предложи и с какво още да ни впечатли. 

В онлайн магазин Memo.BG ще намерите богат асортимент от изкуствена трева и цветя, които бихте могли да използвате за декорирането на дворното пространство или жилищния интериор. Разгледайте нашия продуктов каталог и не пропускайте да се възползвате от ниските цени.

Как да освежим дома и градината

Винаги има какво още да се направи за обособяването на дома, за това да се постигне една наистина уютна и съвременна обстановка, в която нищо да не е нито прекалено, нито в недостиг. Декорацията е задължителна част от създаването на красив интериор, който е добре да съчетава характерните белези на високотехнологичното време, но наред с това и да не встъпва прекалено встрани от завинаги актуалните детайли като изкуствените цветя. При нас ще ги откриете евтини и в много голямо разнообразие, като част от продуктите за освежаването на дома и градината са:

     Трева с шипове;

     Орхидея със саксия;

     Градинска леха;

     Кала със саксия;

     Антуриум със саксия;

     Трилистник със саксия;

     Хортензия със саксия;

     Изкуствен бръшлянов храст;

     Топки от чемшир;

     Фикус;

     Бамбуково дърво;

     Плочки трева и др.

Най-красивото място на света, това е нашият дом. Именно затова е нужно да се погрижим подобаващо за него, да направим така, че всеки един детайл да е на мястото си. За да е финалният облик на ниво, трябва да заложим на модерни декоративни решения, които са комбинация от висока естетика и функционалност, добро качество и съвременно звучене. Открийте ги в магазин Memo.BG и направете своя избор.

Какви са предимствата на изкуствените цветя

Все повече хора решават да заложат на изкуствените цветя, защото ги намират са финансово изгодни и устойчиви във времето. Освен много много красиви и ефектни, те също така са и доста практично решение от гледна точка на това, че не изискват никакви грижи, както при живите растения. В раздела ще откриете страхотни предложения на ниски цени, които ще намерят добро приложение и във Вашия дом и градина.

Защо да поръчате от Memo.bg

Ние знаем колко е важна за Вас високата естетика и затова решихме да Ви я предложим във всякакви разновидности. Купете изкуствени цветя от магазин  Memo.BG и се насладете на откровено феноменалните резултати, които много скоро ще постигнете. 

Brand: Sonata H Арт. №: bm29008578
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена палма. Палмата е с височина 70 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Палмата има листа с перфектни детайли, което ѝ придава цялостен, реалистичен вид и тя никога няма да изсъхне. Освен това листата имат леки цветови ва..
151,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008509
Това изкуствено дърво е с височина 80 см и е подходящо за украса на дома или офиса. Можете да го поставите навсякъде без да заема прекалено много място. Има 21 зелени листа, които му придават още по-естествен вид. Дървото има изключително реалистичен вид и е много издръжливо. Идеално е за хора, коит..
190,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008580
Този комплект от 2 броя топки от изкуствен чемшир с диаметър 35 см е подходящ както за вътрешна, така и за външна обстановка. Той може да бъде поставен в саксии или да бъде закачен на верига. Можете също така за украсите топките със светещи гирлянди.Изработени от висококачествена пластмаса, тези топ..
143,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008597
Тази 7-9 мм изкуствена трева може да бъде използвана за създаване на морава, която не само няма нужда от поддръжка, но ще бъде зелена през цялата година. Тя е практична и декоративна добавка към вашия двор, тераса или балкон. Тази много гъста изкуствена трева изглежда почти като естествената трева и..
86,99 лв.
Brand: Veko Power Арт. №: bm19320039
Градинска леха Primaterra 3 м Характеристики Оп..
72,00 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008529
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена орхидея. Орхидеята е с височина 75 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Растението има 9 листа и 49 цвята с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови ва..
166,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008541
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена папрат. Папратът е с височина 50 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 18 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации за ..
73,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008543
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена хортензия. Хортензията е с височина 60 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Със своите 51 листа и 5 цвята с перфектни детайли, растението има изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови..
86,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008530
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена орхидея. Орхидеята е с височина 75 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Растението има 9 листа и 49 цвята с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови ва..
160,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008528
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена орхидея. Орхидеята е с височина 65 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Растението има 4 листа и 21 цвята с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови ва..
119,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008521
Този изкуствен храст е с височина 80 см и е подходящ за украса на дома ви. Има 339 зелени листа, които му придават още по-естествен вид. Този храст има изключително реалистичен вид и е много издръжлив. Идеален е за хора, които искат да внесат природата в дома си, но нямат време да отглеждат живи рас..
71,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023636
Добавете зеленина към интериора си с това реалистично изкуствено кленово дърво. Кленовото дърво е високо 120 см и ще бъде чудесен избор за интериора на вашия дом или офис. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава цялостен, реалистичен вид, като то никога няма да изсъхне. Освен това..
178,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008519
Това изкуствено дърво е с височина 120 см и е подходящо за украса на дома или офиса.Можете да го поставите навсякъде без да заема прекалено много място. Има 420 листа и 18 полиестерни клонки, които му придават още по-естествен вид. Дървото има изключително реалистичен вид и е много издръжливо. Идеал..
212,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008538
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена монстера. Монстерата е с височина 45 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 12 листа с перфектни детайли, придаващи му истински, реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариа..
68,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008565
Искате да добавите малко зеленина в офиса си, но се притеснявате за поливането и грижите? Възможно е тази изкуствена стрелиция регине, известна и като "райска птица", да е точно това, което търсите! Нашата красива, естествено изглеждаща стрелиция регине се състои се от пластмасови цветя и големи лис..
85,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008522
Този изкуствен храст е с височина 80 см и е подходящ за украса на дома ви. Има 339 зелени листа, които му придават още по-естествен вид. Този храст има изключително реалистичен вид и е много издръжлив. Идеален е за хора, които искат да внесат природата в дома си, но нямат време да отглеждат живи рас..
82,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008550
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен антуриум. Антуриумът е с височина 45 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Със своите 9 листа и 3 цвята с перфектни детайли, растението има изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вари..
67,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023621
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен фикус лирата. Фикус лиратата е с височина 45 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Палмата има листа с перфектни детайли, което ѝ придава цялостен, реалистичен вид и тя никога няма да изсъхне. Освен това листата имат ле..
64,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008535
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен трилистник. Трилистникът е с височина 45 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 12 листа с перфектни детайли, придаващи му истински, реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови ва..
62,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008547
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена кала. Лилията е с височина 45 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Със своите 9 листа и 3 цвята с перфектни детайли, растението има изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации з..
67,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008517
Това изкуствено дърво е с височина 90 см и е подходящо за украса на дома или офиса.Можете да го поставите навсякъде без да заема прекалено много място. Има 324 бамбукови листа и 12 бамбукови клонки, които му придават още по-естествен вид. Дървото има изключително реалистичен вид и е много издръжливо..
155,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008544
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена хортензия. Хортензията е с височина 60 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Със своите 51 листа и 5 цвята с перфектни детайли, растението има изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови..
92,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008532
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена сансевиера. Сансевиерата е с височина 65 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 21 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вари..
151,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008582
Този комплект изкуствени топки с диаметър 28 см е подходящ както за вътрешно, така и за външно ползване. Могат да бъде поставени в саксии или плантери, както и окачени на верига. Можете също така да декорирате изкуствените топки със светещи стрингове, за да украсите интериора или градината. Изработе..
88,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008513
Това изкуствено дърво е с височина 60 см и е подходящо за украса на дома или офиса. Можете да го поставите навсякъде без да заема прекалено много място. Има 420 зелени листа в различна цветова гама, които му придават още по-естествен вид. Дървото има изключително реалистичен вид и е много издръжливо..
136,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008554
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена драцена. Драцената е с височина 90 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 25 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации з..
143,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008518
Това изкуствено дърво е с височина 80 см и е подходящо за украса на дома или офиса.Можете да го поставите навсякъде без да заема прекалено много място. Има 460 бамбукови листа, които му придават още по-естествен вид. Дървото има изключително реалистичен вид и е много издръжливо. Идеално е за хора, к..
98,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008545
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена хортензия. Хортензията е с височина 60 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Със своите 51 листа и 5 цвята с перфектни детайли, растението има изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови..
106,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008551
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен антуриум. Антуриумът е с височина 90 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Със своите 9 листа и 3 цвята с перфектни детайли, растението има изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вари..
115,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008583
Този комплект изкуствени топки с диаметър 36 см е подходящ както за вътрешно, така и за външно ползване. Могат да бъде поставени в саксии или плантери, както и окачени на верига. Можете също така да декорирате изкуствените топки със светещи стрингове, за да украсите интериора или градината. Изработе..
113,99 лв.
Brand: Veko Power Арт. №: bm19320040
Градинска леха Primaterra 3.94 м Характеристики ..
84,00 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008525
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена орхидея. Орхидеята е с височина 30 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Растението има 4 листа и 9 цвята с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вар..
55,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008524
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена орхидея. Орхидеята е с височина 30 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Растението има 4 листа и 9 цвята с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вар..
55,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023635
Добавете зеленина към интериора си с това реалистично изкуствено кленово дърво. Кленовото дърво е високо 120 см и ще бъде чудесен избор за интериора на вашия дом или офис. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава цялостен, реалистичен вид, като то никога няма да изсъхне. Освен това..
178,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023622
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен фикус лирата. Фикус лиратата е с височина 90 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Палмата има листа с перфектни детайли, което ѝ придава цялостен, реалистичен вид и тя никога няма да изсъхне. Освен това листата имат ле..
109,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008540
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен каладиум. Каладиумът е с височина 70 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 13 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации ..
125,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008515
Това изкуствено дърво е с височина 110 см и е подходящо за украса на дома или офиса. Можете да го поставите навсякъде без да заема прекалено много място. Има 504 зелени листа в различна цветова гама, които му придават още по-естествен вид. Дървото има изключително реалистичен вид и е много издръжлив..
157,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29027964
Този комплект се състои от 4 реалистични храста изкуствен бръшлян, от които всеки включва 339 старателно оформени зелени листа. Те определено ще добавят зелен нюанс в стаята ви и ще изглеждат свежи и живи. Листата на бръшляна имат леки вариации в цветовете, което прави растението като истинско и ..
143,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008536
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен трилистник. Трилистникът е с височина 70 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 13 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариа..
124,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008561
Искате да добавите малко зеленина в офиса си, но се притеснявате за поливането и грижите? Възможно е този изкуствен бамбук да е точно това, което търсите! Нашият красив реалистичен бамбук има истински бамбукови стъбла, които са здраво закрепени в саксията. Прекрасните му гъсти зелени листа моменталн..
205,49 лв.
Показани са от 1 до 40 от 97 резултата (3 страници)