Меню
Количка

Как да поръчам - Мемо бг

Поръчки може да направите по следните начини:


1. Поръчка на телефон 0885 999 838

Ако желаете да поръчате веднага продуктите, които сте избрали, може да го направите по телефона. Оператор на memo.bg ще отговори на всички въпроси свързани с поръчката, като е нужно единствено да продиктувате име , адрес за доставка и телефон за връзка. Важно е да знаете, че при този тип поръчка Оператор ще направи вместо Вас On-line поръчка. Това означава, че Вие автоматично сте приели общите условия на сайта от което следва, че по ваше желание може да се запознаете предварително с тях. Поръчки по телефон се приемат всеки делничен ден от 9:30 до 18:30, в Събота от 9:30 до 16:30, без Неделя. Ако желаете да поръчате извън работно време или поради някаква причина не успеете да се свържете с оператор, препоръчваме да пуснете поръчката Online или ако имате някакви въпроси да ни пишете на e-mail.


2.  Бърза поръчка или чрез e-mail:


Ако предпочитате да поръчате по e-mail или да пуснете бърза поръчка, изпратете име и фамилия, адрес за доставка, името на продукта с неговите размери и мобилен телефон за връзка на office@memo.bg . Важно е да знаете, че при този тип поръчка Оператор ще направи вместо Вас On-line поръчка след което ще получите e-mail с номер на поръчката и опис на всички избрани от вас продукти. Това означава, че Вие автоматично сте приели общите условия на сайта от което следва, че по ваше желание може да се запознаете предварително с тях. При първа възможност ние ще се свържем с вас за да уточним всичко свързано с поръчката.


3.  On-line поръчка като Гост или чрез Регистрация.


   Електронният магазин memo.bg приема поръчки 24 часа в денонощието, 7 дни седмично. В следващите няколко точки ще опишем действията чрез които можем да поръчваме чрез On-line формата:

Изберете продукт! От екипа на memo.bg сме се постарали това да стане по възможно най интуитивният и лесен начин чрез главното меню. Възползвайте се от филтъра на чрез които лесно можете да изберете продукт според зададените от вас критерий.

Изберете размер ако има такъв от отметката в горната-дясна част на страницата на продукта. Също следва да изберете и количеството на стоката която поръчвате като по подразбиране е една бройка ако не бъде коригирано. Натиснете Добави в количка след което ще се покаже прозорец с информация че продукта е добавен в количката.

Всеки следващ избран продукт се добавя в кошницата като потребителят може да прегледа кошницата, да коригира количеството на стоките и да се информира за общата стойност на продуктите, както и за крайната цена с включена доставка. Всички цени са в български лева с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

Когато приключите с пазаруването можете да приключите по 2 начина:

4А - Като Гост- Въвеждате e-mail и натискате Приключи като Гост. След това се въвеждат име и фамилия, адреса за доставка, пощенски код(ако не знаете пощенския код просто въвеждате 4 нули), населено място и телефон за връзка. Всички полета отбелязани с звездичка са задължителни за попълване. Попълват се и всички данни касаещи плащането. Накрая поставяте отметката за Общите условия и Декларацията за поверителност и се натиска Потвърди поръчката. Следва да получите e-mail с данните на поръчката.

4Б - чрез Регистрация- Ако сте Регистриран потребител и сте влезли чрез вход или чрез количката в профила си, това означава че данните ще се попълнят автоматично. Има възможност едновременно с попълването на данните да се регистрирате. Всички полета отбелязани с звездичка са задължителни за попълване. Следва да получите e-mail с данните на поръчката.

  В зависимост от заявената от Вас стока или пропуск в данните е възможно да се свържем с Вас, за потвърждение и уточняване на поръчката. 


Изпълнението на поръчката може да бъде забавено поради някоя от следните причини:

-   Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност. В този случай ще бъде установен контакт с клиента в най-кратък срок.

-   Грешен или непълен адрес за доставка или телефон за контакт с Потребителя.


Поръчките се смятат за успешно завършени само след успешна доставка!