Меню
Количка

Картини, Плакати, Пъзели

Картини, Плакати, Пъзели в Memo.BG

Невъзможни неща в интериорен план не съществуват. Имаме ли желание, можем да осъществим всеки един наш идеен проект, залагайки на ефектната декорация и съвременното изкуство. Тук, в този раздел на онлайн магазин Memo.BG, ще намерите разнообразна селекция от картини, плакати и панели, които можете да закупите на цени. Възползвайки се от нашите атрактивни предложения, ще успеете да придадете индивидуално звучене на всяка една стая във Вашия дом, което е от огромно значение за това ежедневно да намирате комфорт и висока естетика, накъдето и да се обърнете.

Как да декорираме дома си

Има много начини за това да разкрасим жилището си, следвайки модните тенденции и разчитайки до голяма степен на добрия си вкус. Покупката на качествени мебели със съвременен дизайн е началото на една интериорна епопея, която се очаква да се бъде съчетание от лукс и практичност, градско звучене и безпрецедентно удобство.

Тук живописните картини и реалистичните плакати заемат много важно място в цялото това начинание, което всеки иска да започне и завърши подобаващо. С магазин Memo.BG ще получите шанс да осъществите най-дръзките си проекти, за които сте почерпили вдъхновение от технологичния напредък на 21 век, любовта към природата и дизайнерските решения, които са се харесвали преди, харесват се и днес.

Какви решения ще откриете в категорията

Ако търсите евтини и ефектни решения за своя дом, в тази категория ще ги откриете. На Вашето внимание сме избрали декоративни решения като:

     Панели за стена;

     Картини;

     Плакати;

     Пана.

Всеки един продукт в категорията се отличава с конкретна тематична насоченост, която ще подчертае вече създадения интериор, придавайки му още по-голяма драматичност и задълбочен замисъл. Картини и плакати с флорални елементи, градско очарование, романтични пейзажи от Венеция и препратка към религиозни учения - Ваше е решението как и къде да внесете всеки един от тези сюжети.

Какво е тяхното приложение

Картините и плакатите за стена са подходящи за дома, офиса, и изобщо навсякъде, където прецените, че може да се направи още малко за красивия интериор. Паната могат да се поставят на видно място във всекидневната, спалнята и стаята за гости; така че обстановката да е още по-уютна, комфортна и модерна. Заложете на арт подхода и бъдете сигурни, че той винаги работи.

Защо да поръчате от Memo.bg

Вниманието към качеството става все по-изострено, защото хората някак осъзнаха, че именно прецизно изработените стоки са по-добрия избор във всяко едно отношение. От магазин Memo.BG предлагаме бюджетни картини и плакати, които обаче са и достатъчно класни, че да ги изберете за своето жилище и то за дългосрочно ползване. Възползвайте се от нашия продуктов каталог и демонстрирайте новаторското си мислене. 

Brand: Sonata H Арт. №: bm29038677
Този комплект принт за стена върху канава от 3 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Жълтият принт на този стенен комплект, изобразяв..
43,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038698
Този комплект принт за стена върху канава от 3 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този комплект за стена, изобразяващ н..
43,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038704
Този комплект принт за стена върху канава от 3 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този стенен комплект, изобразяващ чуш..
43,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038683
Този комплект принт за стена върху канава от 3 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този комплект за стена, изобразяващ д..
43,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038686
Този комплект принт за стена върху канава от 3 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този стенен комплект, изобразяващ ваз..
43,50 лв.
Brand: EX Home Арт. №: bm20591146
Картина EX Home модел Plat Dekor 40/50, дърво и платРазмер: W40/D5/H50Материал: дърво и плат..
53,82 лв.
Brand: EX Home Арт. №: bm20590427
Картина EX Home модел Plat Dekor 40/50, дърво и платРазмер: W40/D5/H50Материал: дърво и плат..
53,82 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038678
Този комплект принт върху канава за стена от 5 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Жълтият принт на този стенен комплект, изобразяв..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038680
Този комплект принт за стена върху канава от 3 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този комплект за стена, изобразяващ г..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038692
Този комплект принт за стена върху канава от 3 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този комплект за стена, изобразяващ Л..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038693
Този комплект принт върху канава за стена от 5 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този комплект за стена, изобразяващ Л..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038705
Този комплект принт върху канава за стена от 5 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този стенен комплект, изобразяващ чуш..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038687
Този комплект принт върху канава за стена от 5 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този стенен комплект, изобразяващ ваз..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009889
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Home Sweet Home му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена,..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009852
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с известния Бруклински мост му придава модерен характер. Платната са готови за закачане ..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009854
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с Венеция му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма ..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009880
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът със зебри му придава екзотичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма н..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009848
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с Ню Йорк му придава модерен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нуж..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009846
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с Ню Йорк му придава модерен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нуж..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009844
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с Ню Йорк му придава модерен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нуж..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009878
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Полета му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нуж..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009872
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Черешов цвят му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, ня..
58,50 лв.
Brand: EX Home Арт. №: bm20590240
Картина EX Home модел Flowers 30/90, балсаРазмер: 30/90Материал: балса..
62,10 лв.
Brand: EX Home Арт. №: bm20590413
Картина EX Home модел Flowers 60/60, балсаРазмер: 60/60Материал: балса..
62,10 лв.
Brand: EX Home Арт. №: bm20590841
Картина EX Home модел Glass 40/80, балса, стъклоРазмер: 40/80Материал: балса, стъкло..
69,00 лв.
Brand: EX Home Арт. №: bm20591302
Пано EX Home модел Buda 40/30, балсаРазмер: 40/30Материал: балса..
69,00 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038679
Този комплект принт върху канава за стена от 5 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Жълтият принт на този стенен комплект, изобразяв..
73,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038681
Този комплект принт върху канава за стена от 5 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този комплект за стена, изобразяващ д..
73,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038694
Този комплект принт върху канава за стена от 5 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този стенен комплект, изобразяващ Лон..
73,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038699
Този комплект принт върху канава за стена от 5 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този комплект за стена, изобразяващ н..
73,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038700
Този комплект принт върху канава за стена от 5 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този комплект за стена, изобразяващ н..
73,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038706
Този комплект принт върху канава за стена от 5 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този стенен комплект, изобразяващ чуш..
73,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038684
Този комплект принт върху канава за стена от 5 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този комплект за стена, изобразяващ д..
73,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038690
Този комплект принт върху канава за стена от 5 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този стенен комплект, изобразяващ цъф..
73,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038691
Този комплект принт върху канава за стена от 5 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този стенен комплект, изобразяващ цъф..
73,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29038688
Този комплект принт върху канава за стена от 5 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този стенен комплект, изобразяващ ваз..
73,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009856
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с известната Айфелова кула му придава романтичен характер. Платната са готови за закачан..
73,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009864
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Беседка на плажа му придава тропически характер. Платната са готови за закачане на стена..
73,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009850
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с известния Бруклински мост му придава модерен характер. Платната са готови за закачане ..
73,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009885
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с Буда му придава мистичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда..
73,50 лв.
Показани са от 1 до 40 от 112 резултата (3 страници)