memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Black Label

Матрак Black Label висок 20 см
матрак-Black Label 18 см
Цена с вкл. ДДС: 502,00 лв
Цена: 502,00 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

153 153logo-black-label-new

Матрак Black Label 

   Black label е матрак, който впечатлява с безупречен дизайнерски и стилен външен вид. Подходящо решение за всеки, който желае да се отдели от скучното ежедневие и нестандартното и красивото. Black Label е синоним на лукс, съчетан с максимален комфорт и на въображение, съчетано с кaчество.

   Матракът привлича ценителите на нестандартното и на лукса веднага, благодарение на своя черен цвят. Черният му калъф, който е изработен от трипластов немски текстил, е не само стилен, но и изключително практичен, тъй като може лесно да се почистван без затруднения. Ако се оставите на вашата същност – BlackLabel ще ви накара да желаете да прекарвате повече време в собственото си легло. Височината на матрака е 20 сантиметра, а гаранцията е 5 години.

blacklabel 02

 

blacklabel 04

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery