memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Флоренция

Италянска серия - Матрак Флоренция - гаранцията му е 5 години
Цена с вкл. ДДС: 178,00 лв
Цена: 178,00 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Еднолицев Матрак Флоренция

   Представяме Ви нашият матрак Флоренция. Флоренция принадлежи към новата Италианска серия изградена с дървена конструкция от иглолистна дървесина и иновативни въведения. Флоренция е комбинация от топматрак и основен матрак като топматрака е профилиран и може да бъде използван отделно от основния като е оформен за масажиращ ефект. Горната му част с цел по-добра хигиена е сваляема и може да се пере в автоматична пералня.

   Височината на матрака е двадесет и два сантиметра. Предоставя се с гаранция от пет години. Ядрото на матрака е профилирано и при топлите летни нощи може да се усети ефективната вентилация, която осигурява. Топматрака и има специален масажиращ борд, като има възможност да бъде поставен в две положения за масажиращ ефект или за обикновена почивка. Развитието на бактерии е затруднено заради аерираната структура. Височината на матрака е двадесет и един сантиметра. Предоставя се с гаранция от пет години.

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery