memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Фотон

Фотон - Облицован дунапрен
Цена с вкл. ДДС: 180,00 лв
Цена: 180,00 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Фотон - Облицован дунапрен

   Фотон е предложението ни за двулицев матрак в базовия диапазон. Височината му е 13см, като е изграден с плътна полиуретанова пяна. Макар матракът да е базов модел, той е направен с вниманието нужно за нашите клиенти и ще преобърне представите Ви за комфортен и удобен сън. Монтажа му не представлява проблем заради специалната конструкция. Преместването му и почистването също са оптимизирани. За най-добри резултати се препоръчва поставянето върху рамка - подматрачна рамка под матрака и регулярното му завъртане на обратно, за да не се деформира.

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery