memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Матрак Аляска

Матрак Аляска - Еко серия - Гаранция: 5 години.
Цена с вкл. ДДС: 191,00 лв
Цена: 191,00 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Mатрак Аляска

Иновации и традиции в едно.

   Новите технологии за направата на матраци срещат техниките от миналите векове . В основата се намира разпенен Polyflex, който е на водна основа, плътен и с чудесни еластичност и ортопедични характеристики. Това определя добър телесен комфорт. Добавен е слой от допълнително омекотена пяна. Той се грижи за правилното положение на тялото в раменете, талията и таза.

   Структурата на пяната позволява на въздуха да циркулира безпрепятствено във вътрешните части, като осигурява среда неблагоприятна за развитие на гъбички и бактерии. Качествата на матрака се подчертават от подбора на използваните в калъфа материали. Едната страна на матрака представлява естествена вълна и подсилва усещането за мекота, но освен това задържа и акумулира топлина от тялото през зимния сезон.

    Усещането за комфорт и хладина от текстила на лятната страна на матрака се осигуряват от мека и фина материя. Преобладава съдържанието на естествен памук, а допълнителните материали го заздравяват до над 20 пъти.

   Материалите, вложени в матрака са естествени и антиалергични и спомагат за правилното кръвообръщение. Може да се разчита и на антибактериалните му и антиакарни показатели. Това е матрак, добър избор за всеки традиционен вкус. Височината му е до 19 см.

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery