memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Матрак Аруба

Матрак Аруба - Лукс серия - Гаранция: 5 години.
Цена с вкл. ДДС: 220,00 лв
Цена: 220,00 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Матрак Aruba

Добрият избор при пружинните матраци

 

   Еластични връзки, заздравени от рамка Kovafoam за допълнителна стабилност от всяка страна на матрака.

   Добрият камфорт при легнало положение и сън се осигурява от Pocet springs, което в комбинация с пяната предлага удобство. При този модел, както и при други от сериите на Нани е помислено за едно от най-важното - ограничаване развитието на вредните гъбички, бактерии и акарите чрез контролирано отделяне на сребърни йони. Това се постига чрез новата разработка плат Lurex.

 

   Антиалергичните свойства на матрака се поддържат от влакна на базата на силикон, които заедно с текстилът Spun bonded предлагат мекотата на капитонирания калъф. Освен това моделът позволява приспособяване към това каква температура и влажност има тялото.

   Аруба се предлага с височина до 23 см.

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery