memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Матрак Hybrid Ultra Plush

Матрак Hybrid Ultra Plush от Sealy.
Цена с вкл. ДДС: 2107,15 лв
Цена: 2479,00 лв
Остъпка: -371,85 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

  Матрак Hibrid Ultra Plush от Sealy
   Матрак Hibrid Ultra Plush е невероятно удобен, стилен и висококачествен матрак, който е създаден за почитателите на луксозните и качествени продукти. За да се радвате на спокоен и здравословен сън, свържете се с нас. Направете своята поръчка и забравете за безсъните нощи. Побързайте, непохабявайте нервите и съня си с неудобни и стари матраци!  
 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery