memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Матрак Каспия Нормал

Еднолицев матрак Каспия нормал. Гаранция: 3 години.
Цена с вкл. ДДС: 159,00 лв
Цена: 159,00 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Каспия нормал - еднолицев матрак

Класически модел с високо качество

   Моделът е класически, анатомичен матрак с Бонел пакет, двойно конусни пружини и метална рамка, дървесна плоскост OSB и капитониран калъф. Във всеки ъгъл на рамката има монтирани трупчета за захващане към повдигащия механизъм. За допълнителен комфорт и здравина от всички страни на конструкцията e монтирана стабилизираща рамка от kovafoam.

   Дамаската в капитонирания калъф съдържа естествени материали, които придават допълнително мекота и комфорт.Вътрешната вентилация е много добра, благодарение на пружинния пакет, отворената структура на kovafoam и нетъкания текстил spun bonded.

   Икономично решение с надеждна конструкция.

   Този модел не е препоръчителен за всекидневна употреба от хора с наднормено тегло.

   Височина: до 22 см.

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery