memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Матрак Комбо Мемори

Матрак Комбо мемори - колекция Бонел.
Цена с вкл. ДДС: 487,00 лв
Цена: 487,00 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

   Матрак Комбо Мемори

   Комбо Мемори е идеалният избор за хората, които предпочитат сами да изберат състава на своя матрак. Свободата на избор и иновативният дизайн на този модел матрак предлага изключителен комфорт. Предоставя възможността сами да изберете усещането в зависимост от материала на топера - двусезонен с едностранен топер, топер от Memory Foam. Също така предоставя възможност за реновиране на стар матрак,  като топерът е по избор. Позволява добра циркулация на въздуха, висока плътност, с обща височина от 27 см. Теглото е 20 кг. за размер 82/190 с кубатура 0,405 м3. Високата степен на ортопедичност ще поглези тялото Ви е ще допринесе за вашия спокоен и здравословен сън.

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery