memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Матрак Конфор

Двулицев матрак Конфор - Гаранция 3 години
Цена с вкл. ДДС: 146,28 лв
Цена: 159,00 лв
Остъпка: -12,72 лв
Размери

Оценка за продукта: 5/5

Описание

Двулицев матрак Конфор

избор, подходящ за всеки дом

   Вътрешността на матрака е с пружинен блок Bonnell, състоящ се от биконусни пружини, с последователно намалявщ радиус при опорните точки, за правилно разпределяне на натоварването. 118 пружини на кв. метър се съединяват помежду си посредством редове метални завивки. Системата Бонел представлява цял пакет непрекъсната пружина, който не се поддава на деформация и скъсване. Пружинният блок допълнително е стегнат от метални пръстени - два на брой, които запазват целостта и гарантират дългото използване на матрака.

   Пакетът е покрит от два слоя - твърда и мека термо вата и е изолиран в дунапренова кутия, придаваща ортопедичната форма на матрака. Двете страни на матрака са покрити, съответно: за лятото - памучна вата, за зимата - вълнена термовата. Съотношението в състава на дамаската е 60:40 памук и сатен, с релефна рисунка. Нишките на плата са със специална оплетка, за постигане на висока износоустойчивост.

   Височина - 20 см.

Ревюта

Неделя, 03 Април 2016
Добро съотношение цена качество. Дано във времето да се държи така добре.
elka

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery