memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Матрак Лигура

Матрак Лигура - серия Стандарт - Гаранция: 5 години.
Цена с вкл. ДДС: 101,50 лв
Цена: 101,50 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Матрак ЛИГУРА

Ортопедичният матрак, познат ни от близкото минало.

   Матракът е капитониран, двулицев, подсилен с вложки от пенополиуретан Kovafoam и изграден на основата на Бонел пакет от спираловидни двойноконусни пружини. Притежава уравновесена и ортопедична структура, подходящ е за високо натоварване.

   Като цена предложението е икономично и се препоръчва за легла с двойна ширина. Мекота му придават обвитият с филц пружинен пакет, слоя пенополиуретан с висока плътност Kovafoam и антиалергична силиконова вата. Капитонираният калъф се състои от дамаска с висок процент естествени материали, плътен слой антиалергична вата, Kovafoam и нетъкан текстил Spun bonded. Всичко това в комбинация е предпоставка за по голям телесен комфорт. Съставът на плата не позволява приплъзване по време на сън.

   Височината му е 20 см и може да се поръчват в нестандартни размери от memo.bg

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery