memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Матрак Симпъл

Матрак Симпъл - двулицев матрак с зимна и лятна страна.
Цена с вкл. ДДС: 144,90 лв
Цена: 161,00 лв
Остъпка: -16,10 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Матрак Симпъл - двулицев

   Имайки предвид нуждата от спокоен сън и отмора за организма, ние създадохме съгласно най-добрите швейцарски технологични практики новия матрак Симпъл. Изграден е от ядро от голям брой еластични клетки като така матракът се грижи за Вашият комфорт и удобство. Той успява да поеме вибрациите и не предава движението на Вашият партньор, като Ви осигурява взаимно спокойствие и сън.

   В допълнение използвахме новият ни материал AirForm, който чрез своята уникална структура, на база множество отворени камери осигурява оптимизирана въздухо пропусклива зона. Изграден е със зимна и лятна страна, като калъфът е сваляем. Височината му е двадесет сантиметра, а гаранцията пет години.

Матракът е с нова визия показана в снимката

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery