memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Матрак Тирена

Матрак Тирена - серия Стандарт - Гаранция: 20 години!
Цена с вкл. ДДС: 176,00 лв
Цена: 176,00 лв
Размери

Оценка за продукта: 5/5

Описание

матрак ТИРЕНА

Цената не е показател за качеството.

   Тирена съчетава в себе си достойнствата на висока плътност от Polyflex и калъф с дамаска с висок процент от естествен памук и допълнителни материали, които заздравяват материята над 20 пъти, но не предизвикват алергия и дразнене на кожата.

   Структурата на пяната подпомага въздуха да циркулира към вътрешността и така да подобрява вентилационния ефект, като не допуска развитието на среда за гъбички и бактерии.

   Еластичността е предпоставка за добър телесен комфорт при лежане, като поддържа тялото в рамената, талията и таза.

   С помощта на матрака гръбначния стълб заема естествено положение по време на сън и това от своя спомага за правилното кръвообращение.

   Платовете, съдържащи естествени материали придават допълнителна мекота и са антиалергични, антибактериални и антиакарни. Те не позволяват на спалното бельо да се приплъзва по време на сън. Модел, който не отстъпва по качество на матраците от високия ценови клас.

Ревюта

Вторник, 12 Юни 2018
Много удобен матрак ! Болките в кръста вече ги няма .
Mimi Krasimirova

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery