memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Матрак Зеро мемо спрингс

Колекция Зеро - гаранция: 5 години
Цена с вкл. ДДС: 146,00 лв
Цена: 146,00 лв
Размери

Оценка за продукта: 5/5

Описание

Двулицев Матрак Зеро мемо спрингс

   Матрак Зеро мемо спрингс е нов висококачествен матрак предназначен за Вашият отдих и е чудесен избор на добра цена. Той е изграден от нова симетрична конструкция от три различни слоя, като единия от тях е среден пружина тип Бонел с пет навивки и два от различна дебелина от полиуретанова пяна. При неговото разработване беше взето предвид да се осигури възможността за комфорт при лек обем и с използването на висококачествени материали. Облицовката е от качествена дамаска, подплатена с иглонабит филц и пяна с плътност двадесет и пет килограма на куб. метър. Предоставя се с гаранция от пет години.

 


 

Зеро Мемо Спрингс е най-подходящия избор, ако търсите здравина и удобство, съчетани в едно.

С ядро от пружинен пакет Бонел и омекотен от мемори пяна и полиуретан, той е гаранция за лек сън през нощта. Пружинния ефект е подсилен от слоевете помнеща пяна, която приляга най-добре върху гръбначния стълб и отпуска мускулатурата по време на почивката.

Матракът ще бъде доставен безплатно от memo

Ревюта

Четвъртък, 26 Април 2018
Матракът е добър, лично аз съм доволен от избора си. Препоръчвам този модел на хора търсещи пружинен матрак на добра цена!
Stefansanov

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery