memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Матрак Зеро Покет еднолицев

Матрак Зеро Покет еднолицев - Гаранция 5 години.
Цена с вкл. ДДС: 215,00 лв
Цена: 215,00 лв
Размери

Оценка за продукта: 5/5

Описание

Матрак Зеро Покет еднолицев

    Създаден чрез иновативната технология и независимото движение на покет пружините pocket springs, гарантиращи изключителен комфорт. Конструкцията му е разположена върху дървена рамка от иглолистен материал, която се поставя върху легло с подпори по цялата дължина. Изработен е от дишаща пяна с отворена клетъчна структура, обезшумяващ слой и висококачествен текстил. Спада към средно твърдите модели и максимално натоварване 110 кг.

   Общата височина на матрака е 26 см.

 

Гаранция: 2 години

 

Ревюта

Петък, 27 Април 2018
Покет пружините са удобни и се спи добре на матрака
stefka_alipova

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery