memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Меморилатекс® Lux

Меморилатекс Лукс
Цена с вкл. ДДС: 440,30 лв
Цена: 518,00 лв
Остъпка: -77,70 лв
Размери

Оценка за продукта: 5/5

Описание

Меморилатекс Лукс

   Матракът Меморилатекс Лукс съчетава пенолатекс с иновативен меморилатекс. Той ще осигури на тялото Ви ортопедична опора особенно на гръбнака, дължаща се на комбинацията от 7-зоновото латексно ядро със 7-зоновия меморилатекс слой. Когато сте легнали на него теглото на тялото ви е разпределено по целия матрак, а гръбнака Ви е заел естествена си физиологична поза. Мускулите Ви напълно се отпуснкат и се подобрява циркулациятя на кръвта, които допълнително гарантират удобство и пълноценен сън

memorilatex lux 02Калъфа на матрака има допълнителен слой мемори пяна допринасяща за релакса Вашето тяло. За Ваше улеснение калъфа има вграден цип чрез които се сваля и почиства. За да усетите в пълна степен положителните качества на матрака е препоръчително да използвате ламелна подматрачна рамка. Екон е единствената фирма произвеждаща революционната пяна МемориЛатекс, съчетаваща мемори ефектът с качествата на латекса.

 

 

 

 

 

 

Състав на ядрото:

- вертикални канали за проветрение по цялата дължина на матрака;

- 7 зони на комфорт;

- 1 слой 4 см меморилатекс

- 1 слой 14 см пенолатекс

Вътрешния калъф е изработен от нетъкан текстил и е 100% полиестер. Външния калъф е 3-пластов немски, от вътрешната страна има 1 см слой от мемори пяна, антибактериален и е снабден с цип.

Гаранцията му е 10 години.

 

memorilatex lux 05

Ревюта

Четвъртък, 21 Юни 2018
Меморилатексът в този матрак е уникален! Просто това усещане няма какво да го замени - страхотен модел !
deyan123

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery