memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Милано

Италианската колекция - гаранция: 5 години
Цена с вкл. ДДС: 152,00 лв
Цена: 152,00 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Матрак Милано от memo.bg

   Представяме Ви нашият нов матрак - Милано. Той е принадлежи към висококачествената ни Италианска серия със стабилна конструкция от дърво и полиуретанова пяна. За пружинният ефект сме се погрижили с пакет тип Bonnell, което Ви предоставя желаният комфорт и удобство на изключително разумна цена. Еднолицевият матрак се различава от по-ниските класове със специалният борд от пенополиуретан Височината на матрака е двадесет и един сантиметра. със стабилна дървена конструкция и бонел пружинна система - най-широко разпространената световна система за сън. Височината на матрака е 21 см. Предоставя се с гаранция от пет години.

 

Milano
еднолицев матрак Милано

-  Доказано качество.

-  Висококачествен текстил.

-  Полиуретанова пяна и свежи влакна.

-  Пружинен пакет бонел.

-  Борд от пенополиуретан.

-  Рамка от иглолистен материал.

- Безплатана доставка в рамките на България

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery