memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Сан Марино Флекс

Италианската колекция - гаранция: 5 години
Цена с вкл. ДДС: 189,00 лв
Цена: 189,00 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Матрак Сан Марино Флекс

   Представяме Ви нашият матрак - Сан Марино Флекс. Сан Марино Флекс принадлежи към нашата Италианска серия изградена с иглолистна дървена конструкция. Сан Марино Флекс притежава специално профилирана централна част осигуряваща максимален комфорт на тялото. Новоразработеният от нас материал Nova flex със специална плътност осигурява оптимална поддръжка по време на сън.

 

San Marino Flex
матрак Сан Марино Флекс

   Иновативното в него са и специално обособените пет зони на матрака насочени към всяка една особеност на тялото Ви. В тях са включени по-твърда средна зона за ханша, специални омекотени зони за раменете и профилирано полиуретаново ядро, осигуряващо отлична циркулация на въздуха. Височината на матрака е двадесет сантиметра. Предоставя се с гаранция от пет години.

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery