memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Сан Ремо

Италианска колекция - Сан ремо - гаранция 5 години
Цена с вкл. ДДС: 152,00 лв
Цена: 152,00 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Матрак Сан Ремо

   Представяме Ви матрака представен от Мемо бг. Той е част от висококачествената ни Италианска серия, която е образец на типични за италианските структурни решения. В него сме имплементирали различни видове висококачествени материали, като: висококачествен текстил, слой полиуретанова пяна и памучни/вълнени влакна, пружинен пакет тип Bonnell с цел да осигурим за Вас отлични условия за отмора и добър сън. Това е един класически модел матрак на много изгодна цена, който няма да Ви даде повод за съмнение в удобството и концепцията ни на работа по отношение Вашия комфорт. Височината на матрака е двадесет сантиметра. Предоставя се с гаранция от пет години.

 

San Remo
матрак Сан Ремо

-  Висококачествен текстил.

-  Полиуретанова пяна и памучни/вълнени влакна.

-  Пружинен пакет тип бонел.

-  Класически модел.

-  Осигурява добра поддръжка на тялото.

- Качествен матрак които можете да поръчате с безплатна доставка

                                                                      

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery