memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Соризо

Колекция модерен дом представя матрак с 2 години гаранция.
Цена с вкл. ДДС: 112,00 лв
Цена: 112,00 лв
Размери

Оценка за продукта: 5/5

Описание

Матрак Соризо

   Соризо – новото предложение от memo.bg в света на трислойните матраци. Изграден е на база специфично профилиране с цел да се постигне освен комфорт за използващият го, а и чувствителен ортопедичен ефект.

 

   Както името му подсказва той е изграден от три различни слоя полиуретанова пяна съвместяващи различни характеристики и осигуряващи различни качествени из ражения на съня, който заслужено можете да изпитате върху него. На първо място е седем зоновата полиуретанова пяна с плътност двадесет и пет килограма на кубичен метър със специфично оформяне. Следва 3D оформена пяна със същата плътност и такава с осемнадесет килограма на кубичен метър. Завършващите слоеве са непредена Spunbond прошивка, обемна вата и сменяем висококачествен калъф. Височината му е шестнадесет сантиметра, а гаранцията две години.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ревюта

Сряда, 24 Февруари 2016
Отличен матрак на супер цена!
Богдан Цветков

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery