memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Стандарт

Колекция модерн дом - гаранция: 2 години
Цена с вкл. ДДС: 163,00 лв
Цена: 163,00 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Матрак Стандарт от memo.bg

   Матрак Стандарт е матрак предназначен за Вашият комфортен сън с нова, специална конструкция. Тя е изградена със симетрична основа, като се състои се от три слоя полиуретан, два от които са със специфично профилирани 3D повърхнини, съединени без лепило.

 

матрак Стандарт

В състава му са включени: полиуретанова пяна етерна с пл. 25/твърд. 45, полиуретанова пяна етерна с пл.30/твърд. 36, нетъкан текстил Spunbond, висококачествено полиуретаново фолио . Оформени са: лятна страна с комбинация от двупластова вата: памук / полиестер и зимна страна с комбинация от двупластова вата: вълна върху полиестер. Финиша е висококачествена дамаска. Височината му е осемнадесет сантиметра, а гаранцията две години.

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery