Меню
Количка

Мебели от метал

Мебели от метал в Memo.BG

Едно е сигурно - каквото и да поискаме, можем да го имаме. Живеем в свят, в който цари материално изобилие, а възможностите дебнат зад всеки ъгъл. Пред нас няма никакви пречки да осъществим дори и най-смелите си намерения, идейните проекти и мечти, стига да открием верен партньор, на който да се доверим.

Онлайн магазин Memo.BG е сред малкото места, където ниските цени са факт, но освен евтини предложения, могат да се открият и висококачествени такива за дома и за Вашия личен комфорт. Категорията предлага мебели от метал с висока практичност, а в някои случаи и задължителен характер. 

Какви продукти ще откриете в раздела

Обичаме клиентите ни да остават доволни и това ни мотивира да продължаваме напред в предлагането на модерни и практични решения за дома, двора и градината. Високата естетика не е единственото, към което трябва да насочим фокус - нека не забравяме и за функционалността, която при голяма част от интериорните предложения отсъства. Но не и от нашите продукти, които са гарантирано първокласни и напълно заслужено заемат първите места в класациите. Продуктовият каталог в раздела включва:

     Сейфове;

     Стелажи;

     Шкаф за инструменти;

     Гладки рафтове;

     Метални шкафчета;

     Картотека;

     Кардекс;

     Индустриални мебели;

     Офис предложения от метал и др.

Мебелите от метал имат предимно професионално предназначение, въпреки че много от нас ги имат и в жилището си. Шкафовете с инструменти, например, са много важни за домашната работилница, в която доста мъже прекарват по-голямата част от времето си, за да ремонтират или дори създават разни неща. Сейфовете са също доста полезна мебел от метал, допринасяща за сигурността и спокойствието ни.

Как да изберете

Изборът на мебели от метал става най-вече с оглед на тяхното основно предназначение. След като уточним какъв точно продукт ни е нужен, идва ред и на това да обърнем внимание на неговите функционални особености, дизайн и цена. Колкото по-добра е изработката, толкова по-благонадеждни ще са неговите експлоатационни качества, а респективно и употреба.

Защо да ни се доверите

Изберете ли да се доверите на магазин Memo.BG, Вие избирате да живеете добре. С нас ще успеете да извървите пътя от добрите идеи до тяхното пълно реализиране и отлични резултати на финал. Купете мебели от метал на сносни цени и не оставяйте нещата недовършени. Вие заслужавате много повече от това да сте заобиколени от посредствено обзавеждане без характер, което не е нищо повече от поредната материална придобивка с базови качества. При нас ще откриете страхотни решения без аналог, за които всички говорят. Възползвайте се!

Brand: Carny Арт. №: bm155007674
Каса за пари Daisy осигурява сигурност и удобство по време на работа с пари.Касата разполага с 4 отделения за банкноти и 4 отделения за монети.Притежава ключалка с ключ.Размери: 25 x 33 x 10 cm...
83,99 лв.
Brand: Carny Арт. №: bm155007667
Черен метален сейф за каса Daisy. Притежава 4 отделения за банкноти и 5 отделения за монети.Обособена е ключалка с ключ.Размери: 33 x 41 x 10 cm...
119,99 лв.
Brand: Carny Арт. №: bm155007668
Черен метален сейф за каса Daisy. Притежава 5 отделения за банкноти и 8 отделения за монети.Обособена е ключалка с ключ.Размери: 41 x 41,5 x 11 cm...
131,88 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019095
Това бюро с отличителен индустриален чар ще се превърне в изискано допълнение към вашия дом и офис. С 3 чекмеджета това, работно бюро ви позволява да подредите вашите книги и папки в различни категории. То ще се впише към всеки домашен и офис декор, благодарение на емблематичния си дизайн. Това бюро..
887,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013089
Този заключващ се шкаф би бил идеален за спортните или фирмените съблекални. С 18 отделения с ключалка този заключващ се шкаф има достатъчно място за съхранение на дрехи и други лични вещи. Всяка вратичка има картодържател за името и вентилационни отвори. Този заключващ се шкаф е изработен от ламари..
1 219,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013085
Този заключващ се шкаф не само ще бъде идеален за спортни съблекални или работни съблекални, но може да добави и стилно, модерно индустриално докосване към офиса или училището. С 6 отделни отделения с врати, този заключващ се шкаф има достатъчно място за съхранение на дрехи и други лични вещи. Всяко..
1 135,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013086
Този заключващ се шкаф не само ще бъде идеален за спортни съблекални или работни съблекални, но може да добави и стилно, модерно индустриално докосване към офиса или училището. С 9 отделни отделения с врати, този заключващ се шкаф има достатъчно място за съхранение на дрехи и други лични вещи. Всяко..
1 060,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013092
Този офис шкаф в типичен дизайн на шкаф за архивиране е идеален за съхранение на файлове. С 3 регулируеми рафта, този шкаф за архивиране ви позволява да сортирате файловете си в различни категории. Той ще се впише във всеки офис интериор, благодарение на класическия си дизайн. Пластмасовите крачета ..
677,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013074
Този офис шкаф с изчистения си и стилен дизайн е чудесен вариант за сортиране и съхранение на вашите папки и други офис принадлежности, като същевременно ще бъде едно декоративно допълнение към офиса ви. С 2 регулируеми рафта, този шкаф за документи има достатъчно място за съхранение. Той ще се впиш..
604,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013077
Този офис шкаф в типичен дизайн на шкаф за архивиране е идеален за съхранение на файлове. С 4 регулируеми рафта този шкаф за архивиране ви позволява да сортирате файловете си в различни категории. Той ще задоволи всеки офис интериор, благодарение на класическия си дизайн. Пластмасовите крачета предп..
920,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013080
Този офис шкаф с изчистения си и стилен дизайн е чудесен вариант за сортиране и съхранение на вашите папки и други офис принадлежности, като същевременно ще бъде едно декоративно допълнение към офиса ви. С 3 регулируеми рафта, този шкаф за документи има достатъчно място за съхранение. Той ще се впиш..
569,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019083
Тази стабилна работна маса, открояваща се с достатъчно място за съхранение и товароносимост от 300 кг, ще бъде съществено допълнение към вашата работилница и гараж. Големият и здрав плот предлага стабилна платформа за всички ваши ремонтни дейности. Работната маса има отворено отделение, снабдено с ч..
725,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019084
Тази стабилна работна маса, открояваща се с достатъчно място за съхранение и товароносимост от 500 кг, ще бъде съществено допълнение към вашата работилница и гараж. Големият и здрав плот предлага стабилна платформа за всички ваши ремонтни дейности. Работната маса е снабдена с 2 чекмеджета, осигурява..
869,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019085
Тази стабилна работна маса, открояваща се с достатъчно място за съхранение и товароносимост от 500 кг, ще бъде съществено допълнение към вашата работилница и гараж. Големият и здрав плот предлага стабилна платформа за всички ваши ремонтни дейности. Работната маса е снабдена с 6 чекмеджета, осигурява..
1 117,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019086
Тази стабилна работна маса, открояваща се с достатъчно място за съхранение и товароносимост от 500 кг, ще бъде съществено допълнение към вашата работилница и гараж. Големият и здрав плот предлага стабилна платформа за всички ваши ремонтни дейности. Работната маса е снабдена с 6 чекмеджета, осигурява..
1 258,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29026275
Този удобен и спестяващ пространство стелаж е идеален за съхранение на щайги за хранителни стоки и напитки. Той ще бъде чудесно допълнение към всяко домакинство, магазин или склад, тъй като почти навсякъде има касетки, които трябва да бъдат съхранявани някъде. Наклоненият дизайн ще ви улесни да види..
109,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29026276
Този удобен и спестяващ пространство стелаж е идеален за съхранение на щайги за хранителни стоки и напитки. Той ще бъде чудесно допълнение към всяко домакинство, магазин или склад, тъй като почти навсякъде има касетки, които трябва да бъдат съхранявани някъде. Наклоненият дизайн ще ви улесни да види..
121,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29026277
Този удобен и спестяващ пространство стелаж е идеален за съхранение на щайги за хранителни стоки и напитки. Той ще бъде чудесно допълнение към всяко домакинство, магазин или склад, тъй като почти навсякъде има касетки, които трябва да бъдат съхранявани някъде. Наклоненият дизайн ще ви улесни да види..
173,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29018456
Този устойчив комплект стелажи за съхранение, който се състои от 2 стелажа, е идеален избор за ползване в кухни, перални помещения, мазета, бани, офиси, както и навсякъде, където се нуждаете от допълнително пространство за съхранение. Стелажите са изработени от МДФ и са подсилени с висококачествена ..
214,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019100
Този стенен шкаф за инструменти ще бъде идеален за съхранение на вашите инструменти, но също така може да бъде уникално декоративно допълнение към вашия дом с функционалния си, индустриален стил. Този шкаф за съхранение на инструменти разполага с три регулируеми на височина рафта и перфорирана плоча..
377,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019087
Този стенен шкаф за инструменти ще бъде идеален за съхранение на вашите инструменти, а също така може да бъде уникално декоративно допълнение към вашия дом с функционалния си, индустриален стил. Този шкаф за съхранение на инструменти разполага с три регулируеми на височина рафта и перфорирана плоча ..
385,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019088
Този стенен шкаф за инструменти ще бъде идеален за съхранение на вашите инструменти, а също така може да бъде уникално декоративно допълнение към вашия дом с функционалния си, индустриален стил. Този органайзер за инструменти разполага с един регулируем на височина рафт и перфорирана плоча с отвори ..
209,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019099
Този стенен шкаф за инструменти ще бъде идеален за съхранение на вашите инструменти, но също така може да бъде уникално декоративно допълнение към вашия дом с функционалния си, индустриален стил. Този шкаф за съхранение на инструменти разполага с два регулируеми на височина рафта и перфорирана плоча..
329,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29035508
Ако искате вашата кухня да е модерна и чиста, тази търговска работна маса с шкаф е идеалният избор за вас. Тя има използва широко приложение в ресторанти, хотели, производство на храни, гастрономия или гараж, на работното място и в дома. Изработен от качествена неръждаема стомана, този шкаф е здрав,..
640,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29035506
Ако искате вашата кухня да е безупречно чиста, този търговски шкаф за мивка е идеалният избор за вас. Той има широко приложение в ресторанти, хотели, производство на храни, гастрономия или гараж, на работното място и у дома. Изработен от качествена неръждаема стомана, този шкаф е здрав, устойчив на ..
791,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29035507
Ако искате вашата кухня да е модерна и чиста, този търговски шкаф с отцедник е идеалният избор за вас. Той има широко приложение в ресторанти, хотели, производство на храни, гастрономия или гараж, на работното място и в дома. Изработен от качествена неръждаема стомана, този шкаф е здрав, устойчив на..
686,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019092
Този офис шкаф в типичен дизайн на шкаф за архивиране е идеален за съхранение на файлове. С рафт и етикетчета на вратите този шкаф за папки ви позволява да сортирате вашите папки в различни категории. Той ще се впише във всеки офис интериор, благодарение на класическия си дизайн и индустриален чар. ..
461,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019090
Този офис шкаф в типичен дизайн на шкаф за архивиране е идеален за съхранение на файлове. С 2 подвижни рафта и етикетчета на вратите, този шкаф за папки ви позволява да сортирате вашите папки в различни категории. Той ще се впише във всеки офис интериор, благодарение на иконичния си дизайн и индустр..
575,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013076
Този офис шкаф с изчистения си и стилен дизайн е чудесен вариант за сортиране и съхранение на вашите папки, като същевременно ще бъде декоративно допълнение към офиса ви. С 3 чекмеджета, този шкаф картотека ви позволява да подредите документите си в различни категории. 3-те чекмеджета са снабдени с ..
550,49 лв.
Brand: Sonata Blum Арт. №: bm22572351
Кардекс Sonata CR-1230 GR е компактен и функционален метален шкаф с две чекмеджета, заключващи се централно. Специален механизъм предотвратява едновременното им отваряне. Колекцията мебели от метал на Sonata включва разнообразие от офис контейнери, метални гардероби, метални контейнери, метални шкаф..
192,00 лв.
Brand: Sonata Blum Арт. №: bm22572352
Кардекс Sonata CR-1231 GR е функционален метален шкаф с три чекмеджета, които се заключват централно. Моделът разполага със специален механизъм, предотвратяващ едновременното им отваряне. Колекцията мебели от метал на Sonata включва разнообразие от офис контейнери, метални гардероби, метални контейн..
312,00 лв.
Brand: Sonata Blum Арт. №: bm22572183
Sonata CR-1231 K е метален кардекс с три чекмеджета, които се заключват централно. Моделът разполага със специален механизъм, предотвратяващ едновременното им отваряне. Колекцията метални шкафове Sonata включва разнообразие от офис контейнери, метални гардероби, метални шкафове за документи, кардекс..
228,00 лв.
Brand: Sonata Blum Арт. №: bm22572373
Кардекс Sonata CR-1232 GR се състои от четири чекмеджета, специален механизъм, предотвратяващ едновременното им отваряне и надеждно централно заключване. Колекцията мебели от метал на Sonata включва разнообразие от офис контейнери, метални гардероби, метални контейнери, метални шкафове за документи,..
319,20 лв.
Brand: Sonata Blum Арт. №: bm22572353
Кардекс Sonata CR-1232 K се състои от четири чекмеджета, специален механизъм, предотвратяващ едновременното им отваряне и надеждно централно заключване. Колекцията мебели от метал на Sonata включва разнообразие от офис контейнери, метални гардероби, метални контейнери, метални шкафове за документи, ..
319,20 лв.
Brand: Sonata Blum Арт. №: bm22572357
Кардекс Sonata CR-1253 GR е двоен метален шкаф за висящи папки с три чекмеджета, заключващи се централно. Моделът разполага със специален механизъм, който предотвратява едновременното отваряне на контейнерите. Колекцията мебели от метал на Sonata се състои от различни модели офис контейнери, метални..
360,00 лв.
Brand: Bogdan Furniture Арт. №: bm20570625
Кардекс модел Memo-CR-1252 JДвоен метален шкаф за висящи папки. Моделът разполага с две чекмеджета, заключващи се централно, и специален механизъм, който предотвратява едновременното им отваряне. Изцяло прахово боядисан...
288,00 лв.
Brand: Bogdan Furniture Арт. №: bm20570626
Кардекс модел Memo-CR-1253 JДвоен метален шкаф за висящи папки с три чекмеджета, заключващи се централно. Моделът разполага със специален механизъм, който предотвратява едновременното отваряне на контейнерите. Прахово боядисана и стабилна конструкция...
360,00 лв.
Brand: Bogdan Furniture Арт. №: bm22571786
Ключалка за метални шкафове Sonata 1242. Всеки шкаф за документи се заключва с уникално ключе, от което получавате по два броя. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация". ..
12,00 лв.
Brand: Sonata Blum Арт. №: bm22572173
MEGA е стабилен стелаж от галванизиран метал с размери 177x120x45. Има 4 удобни рафта, всеки с максимално натоварване до 600 кг. Тяхната височина може да се регулира лесно благодарение на безболтовия монтаж. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/пол..
252,00 лв.
Показани са от 1 до 40 от 168 резултата (5 страници)