memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Огледало Флаур

Огледало Флаур
Цена с вкл. ДДС: 130,00 лв
Цена: 130,00 лв
Оценка за продукта: 5/5

Описание

Огледало Флаур

 

Огледалото е част от елегантен и много удобен скрин от спален комплект Флаур в комбинация от масивно дърво и бял /черен гланц.

Размери: 70 / 8 / 100 см

МатериалЛПДЧ с дебелина 18 мм, 8 /8 см. масивно дърво, ПВЦ кант 1 мм;
Цвят: Бял /черен гланц и естествено дърво

Имате възможност да избирате цвят по Ваше предпочитание, което ще доведе до промяна в цената.

 

Ревюта

Вторник, 26 Юни 2018
Пасна чудесно в нашата спалня
Pashev88

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery