memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Ъглови легла Еко 4

Ъглови легла Еко 4
Цена с вкл. ДДС: 258,00 лв
Цена: 258,00 лв
Цветове

+ Матрак

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Ъглови легла Еко 4 за 2 броя матрака 82 /190

 

  Комплекта съдържа 2 броя легла с общи размери 227 / 276 / 65. Към леглата има табли и между тях ще можете да ползвате практична ракла.

  Безплатна доставка от мемо бг.

  В цената на ъгловите легла Еко 4 е включен 1 повдигащ механизъм с фазер.

 

 Като опция можете да изберете един или два броя еднолицеви матраци с отстъпка към заявката !

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery