memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Канапе Аделина

Канапе Аделина с размери 216 / 85 / 82 и Клик клак
Цена с вкл. ДДС: 368,00 лв
Цена: 368,00 лв
Дамаски и кожи

Оценка за продукта: 5/5

Описание

Канапе Аделина с Клик клак механизъм

размери: 216 / 85 / 82

 

 Това канaпе има подлакътници за допълнително удобство. Можете да изберете различни цветове за дамска или кожа. Клик клак механизма ще даде възможност лесно да разпънете дивана на легло за по голяма практичност.

Ревюта

Петък, 08 Април 2016
В днешно време механизмът за разпъване е почти задължителен за ползване в неголеми апартаменти. Подлакътникът също е плюс!
mart

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery