Меню
Количка

Начини на плащане

Начини на плащане:1. Плащане при доставката чрез Паричен пощенски превод
   При този метод Вие заплащате дължимата сума на куриера при получаване на стоката и запазвате правото си да огледате стоката преди получаване.
 
2. Чрез Банков Превод
   След като изберете продуктите Вие превеждате дължимата сума в избрано за Вас банка или каса на Easy Pay по нашата банкова сметка
Банкова сметка: Уникредит Булбанк
BIC: UNCRBGSF
IBAN : BG45UNCR70001522991701
Основание за плащане: Онлайн поръчка ..номер на поръчката.. или Проформа Фактура с номер .... ако има издадена такава.

3. Плащане с дебитна/кредитна карта чрез Paysera
   След като изберете плащане с карта са налице две опции - Плащане през Paysera сметка (за тези които имат сметка в Paysera) и Платежни карта (за тези които ще плащат с дебитна или кредитна карта. След като отметнете Декларацията за поверителност и Общите условия, потвърждавате поръчката ще бъдете прехвърлени на нов прозорец за попълване на данните по картата. Сигурността на Плащанията е гарантирана с Международен PCI DSS сертификат за сигурност.

4. Плащане чрез системата на ePay
   След като посочите този метод и потвърдите поръчката, следва прехвърляне в страницата на ePay.bg където ще можете да изберете най - удобния за Вас начин на плащане. С тази система имате възможност да платите чрез всички видове които се предлагат от ePay и Easy Pay:
   През Интеренет
     - Чрез Микросметка - предварително създадена в ePay
     - Чрез Карта за регистриралите в ePay.bg
   В брой на каса:
       - В брой на каса на Easy Pay - Тук е необходимо единствено да запишете кода за плащане и да заплатите на каса на Easy Pay по ваш избор като покажете кода на касата.
   Банкомат
       - Можете да преведете сумата през банкомат по указаният начин като задължително си записвате 3 неща: код на търговеца, точната сума за превод и код на плащане.


5. Поръчка на изплащане
   Можете да поръчате всичко от магазина на изплащане за всички суми над 150 лева. Необходимо е да помислите предварително и приблизително на какви месечни вноски ще ви е удобно да разсрочите плащането на стоковия кредит. В последствие кредитен консултант ще се свърже с вас за да изиска лични данни за проверка. Проверката за допустимост за вариант на изплащане се извършва от TBI Bank или Unicredit Bulbank. По желание на клиента може да бъде направена проверка и през друга кредитна компания. Фирма Нет Портал ЕООД е регистрирана като администратор на лични данни и има удостоверение от Комисия за защита на личните данни.


6. Плащане чрез Ваучер от сайта или Ваучери Cadhoc

   При този метод на плащане са възможни частични плащания на стоки.