memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Начини на плащане в Мемо

   Водени от жеалнието си да улесним своите клиенти, ние от екипа на Memo вече предлагаме нови и по-удобни начини за плащане.

Заплащане през системата на ePay

Прочети още...

Memo.bg с нов дизайн

   Ако четете този Блог значи вече виждате новата визия и функционалност на сайта memo.bg. Блогът - ще ви запознае с всички новини от продуктите за спалня. Различните ревюта на продукти, новите технологии и нововъведенията от производителите на матраци и спално бельо от България и света са само част от нещата за които ще се пише.

Прочети още...

Мебели за спалня

 От месец Март 2016 г. memo.bg вече предлага на своите клиенти и разнообразни съвременни варианти за обзавеждане на дома. Независимо в какъв стил е вашият дом, ние можем да ви дадем подходящо решение. Мебелите са представени в няколко раздела – Спални комплекти, Спални и легла, Гардеорби, Нощни шкафчета, Огледала и Скринове.

Прочети още...

Меката мебел на Memo.bg

   Понякога котато поканим гости или роднини изниква въпроса за настаняването особено по празниците. Друг е въпроса, че понякога това с което разполагаме е твърде неудобно и неудачно за хората които сме поканили.

Прочети още...

Нова категория с топ оферти

Нова категория с топ оферти в memo.bg

За да имате избор на качествени продукти на оптимални цени, решихме да подберем за вас топ оферти на различни продукти. Всяка от подкатегориите е създадена, за да ви представи възможностите на продуктите, както и да съкрати срока на доставка съгласно вашите изисквания, когато това е необходимо. Относно всяка от подкатегориите продукти винаги може да се свържете с нас на тел. 0885 999 838 за евентуална допълнителна информация.

Прочети още...

Блогът на memo.bg

   Здравейте Приятели,

   Вече близо две години ние Ви предлагаме качествено обслужване и ниски цени за матраци, мебели и други не по-малко важни продукти за спалня. С цел да предложим едно по качествено и интуитивно обслужване от memo.bg решихме да предложим на Вашето внимание новият ни блог с новини и съвети за вашата спалня.

Прочети още...

Pinterest и memo.bg

Съвсем от скоро memo bg е в Pinterest където ще можем да покажем голямото продуктово разнообразие чрез снимки. Тази социална мрежа съвсем наскоро набра скорост и смятаме, че би помогнало за по лесната ориентация на всички клиенти за които външният вид на продукта е важен.

Прочети още...