memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Блогът на memo.bg

   Здравейте Приятели,

   Вече близо две години ние Ви предлагаме качествено обслужване и ниски цени за матраци, мебели и други не по-малко важни продукти за спалня. С цел да предложим едно по качествено и интуитивно обслужване от memo.bg решихме да предложим на Вашето внимание новият ни блог с новини и съвети за вашата спалня.

Блогът ще съдържа представяне на новите матраци заедно с новите технологии и иновативни методи свързани с тях. Тук ще покажем в подробности какви продуктови съчетания са подходящи, както и какво трябва да знаем при използването на матраците, завивките, аксесоарите и мебелите. Ще научим кои са качествените производители и какво ново трябва да знаем за спалното бельо, шалтетата и кувертюрите.

   В нашият сайт сме отделили голямо внимание на завивките, матраците и продуктите за деца. Грижата за това нашите деца да използват подходящите за тях продукти е приоритет за нас. Нека помислим за тяхното здраве като изберем най-подходящият продукт за тях. Грижата за децата е приоритет за нас и ние ще продължаваме да работим в тази насока.

   Надяваме се нашите блог - новини да са приятни за вас и да Ви дадат полезна информация за това което ползвате в спалнята и детската стая. 

  Искрено ваши: 

  Екипът на memo.bg