memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Memo.bg с нов дизайн

   Ако четете този Блог значи вече виждате новата визия и функционалност на сайта memo.bg. Блогът - ще ви запознае с всички новини от продуктите за спалня. Различните ревюта на продукти, новите технологии и нововъведенията от производителите на матраци и спално бельо от България и света са само част от нещата за които ще се пише.

 

   Нека не пропускаме и разширената площ благодарение на която направихме възможно показването на продуктите по четири броя на ред и няколко функционалности станаха по достъпни.

   Направихме бутон с Топ Оферти където можете да разгледате всички Промоции и намалени цени. Не пропускаите да прегледате и пакетните оферти - там сме подбрали комбинации с наи-големите супер намаления. На хотелски продукти сме избрали подходящи за хотелиерите оферти за обзавеждане като е препоръчително да се свържат с нас за да направим отстъпка и за количество. Новото при индивидуалните размери - Изпълняваме поръчки на нестандартни размери за 48 часа на определи производители.

   От сайта за мебели и матраци щв ви предложим супер промоции и безплатна доставка до всяко населено място. Ние сме сигурни, че ще останете доволни от нашето обслужване поради нашият дългогодишен опит в предлагането на стоки за спалнята.