memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Нова категория с топ оферти

Нова категория с топ оферти в memo.bg

За да имате избор на качествени продукти на оптимални цени, решихме да подберем за вас топ оферти на различни продукти. Всяка от подкатегориите е създадена, за да ви представи възможностите на продуктите, както и да съкрати срока на доставка съгласно вашите изисквания, когато това е необходимо. Относно всяка от подкатегориите продукти винаги може да се свържете с нас на тел. 0885 999 838 за евентуална допълнителна информация.

 

В подкатегория Топ Промоции имате възможност да избирате от различни видове първокачествени матраци и продукти за спалнята на изгодни цени. Към всеки продукт е дадено описание, по което можете да усетите кой е най-удобния и подходящ за вас. Създадохме още три категории с ниски цени - такива са с 5, 7, 8 и 10 процентно намаление на стоки за спалнята. Бихме ви препоръчали да разгледате защото там също ще намерите матраци, легла и други мебели с най - ниска цена за България.

В подкатегория Пакетни оферти ще намерите комплекти от по три подхождащи си и съвместими продукта за спалня. Те са подбрани по стил и качество, така че да завършат усещането за лукс и комфорт във вашата спалня. Купени заедно, те са много удобно и изгодно решени, отколкото да си ги набавяте поотделно.

Подкатегория Хотелски продукти е създадена за улеснение на всички, които се грижат за хотели, общежития, къщи за гости. Протекторите и възглавниците, представени тук, са гаранция за идеална чистота и лесно спазване на така необходимата висока степен на хигиена. Те са проветриви, с антиалергични и антиакарни свойства.

В подкатегория Нестандартни размери ви очаква отлично предложение за експресна доставка на продукти с размери по индивидуален проект. В случай че търсите спешно матрак, калъф, протектор или шалте с размери, които изискват да бъдат произведени специално за вас, точно тук може да откриете подходящото за вас решение. След заплащане на капаро, поръчката ще бъде изработена в най-кратък срок и доставена на място, посочено от вас. Това ви улеснява много, когато стоката ви е необходима в наистина кратък срок. Не се налага да се опитвате да ползвате продукти, непригодни по размер за вашето легло. Ние ще ви ги осигурим точно такива, каквито са ви необходими.