memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Мебели за спалня

 От месец Март 2016 г. memo.bg вече предлага на своите клиенти и разнообразни съвременни варианти за обзавеждане на дома. Независимо в какъв стил е вашият дом, ние можем да ви дадем подходящо решение. Мебелите са представени в няколко раздела – Спални комплекти, Спални и легла, Гардеорби, Нощни шкафчета, Огледала и Скринове.

   Свежи и оригинални, с изчистени линии, те внасят уют и хармония във вашия дом. Мебелите са в предимно неутрални земни цветове, но има и цветни варианти. Мебелите за спалня на нашия сайт хармонират помежду си, така че можете да съчетаете части от различни комплекти в дома си. Важното е да си подхождат цветово или стилово, за да бъдете спокойни за безупречния вид на дома си. Съвременните идеи за присъствието на природата в дома ни са въплътени в цветовете и детайлите. Може да добавите в спалнята декоративни камъни и други естествени украси, с които да се доближите интериора й до еко стила. Картини в предпочитан от вас стил също отморяват окото и са подходящ аксесоар.

  Спалнята е една от най-важните стаи в дома (особено след всяко запознанство за секс). Когато затворим врата й, трябва да оставяме всички проблеми зад гърба си, да се чувстваме отпуснати и релаксирани. Най-доброто решение е закупуването на цял спален комплект. Така получавате не само оптимална цена, но често и подарък – например амортисьори за леглото. В случай, че вече имате някои мебели, може просто да допълните с нов аксесоар. Спалните са подходящи за различен размер матраци, както и за двулицеви или еднолицеви модели. Нощните шкафчета са практична и неизменна част от спалнята. Те са мястото за поставяне на нощна лампа, книга или чаша близо до вас. Добре е да бъдат в тон със самата спалня или поне в подобен стил. Гардеробите са различни видове, съответно по различен начин съобразени с вашите нужди. Някои са с вграден скрин, а други без. Може да има и място за телевизор.

Огледалните пана са последния завършващ елемент. Може да ги добавите във всяка вече подредена и довършена стая. Те допринасят за усещането за лукс и комфорт, търсено от всички нас.