memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Начини на плащане в Мемо

   Водени от жеалнието си да улесним своите клиенти, ние от екипа на Memo вече предлагаме нови и по-удобни начини за плащане.

Заплащане през системата на ePay

Избирайки този начин на плащане при потвърждаване на поръчката се появява нов прозорец. Там вие натискате Направи плащане с ePay. Това ви прехвърля в страницата на ePay, където може да разгледате и изберете предпочитания от вас начин на плащане.

Чрез Микросметка, която е предварително създадена в ePay

С дебитна или кредитна карта регистрирана в ePay

На каса на Easy Pay в брой. Плащате, като представяте кода за плащане.

Банков превод през каса на Easy Pay

Превод през банкомат по указания начин. Задължително си запишете три неща: Код на търговеца, точна сума за превод и Код за плащане.

Плащане чрез каса на Easy Pay

   Избирайки тази опция, след потвърждението на поръчката ще се отвори страницата на Easy Pay където ще Ви излезе код за плащане към поръчката в memo.bg. Плащате на каса на Изи пей, като показвате кода за плащане, който сте получили.

Поръчки на изплащане

   Можете да пръчате всичко от магазина на изплащане за суми над 150 лева. Необходимо е да помислите предварително и приблизително на какви месечни вноски ще ви е удобно да разсрочите плащането на стоковия кредит. Поръчки на изплащане ще можете да заявите като в стъпка 4 посочите - Поръчка на изплащане. В последствие кредитен консултант ще се свърже с вас за да изиска лични данни за проверка. Проверката за допустимост за вариант на изплащане се извършва от TBI Bank и по желание на клиента може да бъде направена проверка и през друга кредитна компания.

Чрез Кредитна или дебитна карта през PayPal

   PayPal е гарант за сигурност на палщанията с карта в цял свят. След потвърждението на поръчката ще бъде отворена страницата на  PayPal където ще трябва да се въведат данните по картата. Възможно е да Ви поискат регистрация от съображение за сигурност. Това е удобен платежен метод за предварително плащане на поръчката от чужбина. Ако все пак срещнете затруднения при този метод можете да се свържете с нас за да измислим алтернатива за плащане чрез карта.