Меню
Количка

Подматрачни рамки

Подматрачни рамки в Memo.BG

Спалното обзавеждане е сред най-значимите интериорни решения, с избора на които рано или късно ще трябва да се заемем. Легло, гардероб, нощни шкафчета матрак и подматрачна рамка - всеки един от тези компоненти е ключов за цялостната обстановка, разбира се, приятната. Както избираме мебелите с любов и непоколебимост по отношение на тяхното качество и стилна визия, така отговорно трябва да се отнесем и към покупката на подматрачна рамка, която има изключително важна роля за удобството ни по време на сън.

За какво служат подматрачните рамки

В онлайн магазин Memo.BG ще ги откриете във всякакви разновидности, но най-вече евтини, качествени и с интересна визия. Те са част от задължителните мебели за дома, ако могат да се нарекат така. Имат жизнено важна роля за пълноценния престой в спалнята, когато е време за сън или релакс, когато искаме да се насладим на любимото си четиво, филм, любим човек...

Тяхното предназначение е да поддържат матрака в правилна позиция, а респективно и тази на човек. Някои модели могат да се повдигат в определени зони, а други предлагат ниво на твърдост на отделни места. Важно правило е да изберем подматрачна рамка, която е изработена от качествена дървесина, като например бреза и бук. Броят и ширината на ламелите е също съществен критерий, на който да обърнем внимание при избора на основа за матрака. 

Какви функции имат

Подматрачните рамки, стандартно, се произвеждат от два вида материал - дърво и метал. Някои притежават регулиращи функции, а други имат различна степен на твърдост в различните зони на тялото. Това повишава в пъти комфорта по време на сън, също както и осигурява на потребителя удобство през цялата нощ, а и изобщо. Благодарение на подвижните елементи при някои модели, може да се сменя позицията на краката и главата, като по този начин се постига луксозно усещане по време на почивка и отлични условия за поддържане на добро здраве. 

Какви видове предлагаме

При нас ще откриете евтини подматрачни рамки в голямо разнообразие, така че да успеете да откриете най-правилния за Вашето легло модел:

     Единични;

     Двойни;

     С повдигащ механизъм;

     Детски;

     С крака;

     С ракла и др.

Изберете подходящ модел с оглед на нейната конструкция, материали за изработка, гъвкавост, брой на ламелите, възможност за регулиране на твърдостта и позицията на матрака, допълнителните функции и цената. 

Защо да ни се доверите

От Memo.BG сме напълно сигурни, че всеки може да живее добре - стига да иска, стига да открие правилните решения и да пожелае с цялото си същество Промяната. Доверете ни се, защото с нас обособяването на дома ще е лесно, приятно и бюджетно. Очакваме Вашия избор! 

Brand: Kambo Арт. №: bm17070080
  Подсилена подматрачна рамка с крака BM3Memo.bg представя на Вашето внимание Подсилена Подматрачна рамка с крака BM3 Тази подматрачна рамка е предназначена за по дълга експлоатация и поддръжка на двулицев матрак при повече килограми. Осигурява по-добра ортопедичност и вентилация. Изработ..
199,00 лв.
Brand: МollyFlex Арт. №: bm19270044
Метална подматрачна рамка    Функциите на подматрачната рамка са - позволява нормалното дишане и проветрение на двулицевите матраци равномерно разпределение на тежестта на тялото според зоните на натиск върху матрака. Тази рамка е изработена от букови ламели и и максимално олекотена м..
274,00 лв.
Brand: TED Арт. №: bm20180063
  Подматрачна рамка Standard Techno от мемо бг Една класическа подматрачна рамка Standard Techno, с ламелна система 510.Тази стандартна подматрачна рамка е изградена от широколистен дървен материал и techno tm ламели, с ширина 53 мм, захванати за рамката с гъвкави ..
115,00 лв.
Brand: Nani Арт. №: bm18030050
Метална ламелна рамка Комфорт   Метално ламелно легло състоящо се от метален профил и напасващи се подвижни букови ламели с висококачествени гумени обувки. Те са изключително здрави и ще Ви доставят максимален комфорт. В комбинация с качествен матрак всяка извивка на тялото Ви ще бъде перф..
128,00 лв.
Brand: Kambo Арт. №: bm17070026
  Подматрачна рамкаMemo.bg представя на Вашето внимание Подматрачна рамка Подматрачните рамки са предназначени за легла с двулицеви матраци. Те удължават тяхната експлоатация и са важна част от комфорта на съня. Осигуряват по-добра ортопедичност и вентилация. Изработени са от метална..
136,00 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090314
Сглобяема рамка КомпактИзчистен дизайн със стабилен профил от стомана и многопластови ламели от високотехнологични материали и букова дървесина. Улеснява транспорта и монтажа – лесно се сглабя и разглабя при нужда. Може да се ползва и с повдигащ механизъм, когато е необходимо...
108,90 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090038
Сак за подматрачна рамка Сакът за подматрачна рамка е приложим за всички подматрачни рамки  с опция Ракла.Memo.bg - Голям избор на Подматрачни рамки. Ниска цена на мебели с добро качество...
15,00 лв.
Brand: Nani Арт. №: bm18030051
Метална ламелна рамка Лукс   Метално ламелно легло състоящо се от метален профил и напасващи се подвижни букови ламели с висококачествени гумени обувки. Те са изключително здрави и ще Ви доставят максимален комфорт. В комбинация с качествен матрак всяка извивка на тялото Ви ще бъде перфект..
165,00 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090311
Подматрачна рамка Дрийм Флекс   С три зони на комфорт и регулируема твърдост на ламелите, Дрийм Флекс е подходяща за матраци от всякакъв вид еластична пяна, както и за Покет матраци с индивидуално пакетирани пружинки. Ламелите се движат по вертикала и по оста си, като по този начин прилепв..
196,90 лв.
Brand: Nani Арт. №: bm18030053
Метално Ламелно Легло Лукс.   Метално ламелно легло, състоящо се от метален профил и напасващи се подвижни букови ламели с висококачествени гумени обувки. Те са изключително здрави и ще Ви доставят максимален комфорт. В комбинация с качествен матрак всяка извивка на тялото Ви ще бъде перфе..
194,00 лв.
Brand: TED Арт. №: bm20180064
 Подматрачна рамка комфорт – модел 610 от memo bg   Подматрачната рамка Модел 610, е гаранция за пълната ефективност на характеристикитe на избрания от Вас матрак. Рамката е от клас нормал и гарантира максимална гъвкавост, благодарение на двойните techno tm ламели.Новото в тази п..
159,00 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090316
Подматрачана система - Стандарт с опция К    Естетична ламелна рамка от многолисотва букова дървесина, чиито нишки са разположени в една посока. Това гарантира по-голяма здравина. Има три зони на комфорт. Твърдостта й може да се контролира чрез регулация. Джобчетата, в които влизат ла..
229,90 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090321
Подматрачна рамка Flex опция ГПодматрачни рамки с високо качество на изработката, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Рамка от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по – голяма устойчивост и естетика.Височина 56 – 60 мм .28 – 30 броя букови ламели.При широчина на ра..
224,40 лв.
Brand: TED Арт. №: bm20180067
Подматрачна рамка Модел 710 от мемо бг   Подматрачните рамки в серията тотал комфорт представят цялостни системи за сън от най-висок клас. Подобренията се постигат благодарение на двойни ламели от бук, които са фиксирани по специален начин с гъвкави PVC държачи за рамката, изработена от ши..
199,00 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090307
Подматрачна рамка Стандарт   Удобна и естетична ламелна рамка от многопластова букова дървесина, чиито нишки са разположени в една посока. Това гарантира по-голяма здравина. Има три зони на комфорт и удобство. Твърдостта й може да се контролира чрез регулация. Джобчетата, в които влизат ла..
130,90 лв.
Brand: Nani Арт. №: bm18030052
Метално ламелно легло Комфорт   Метално ламелно легло Комфорт, състоящо се от метален профил и напасващи се подвижни букови ламели с висококачествени гумени обувки. Те са изключително здрави и ще Ви доставят максимален комфорт. В комбинация с качествен матрак всяка извивка на тялото Ви ще ..
176,00 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090312
Подматрачна рамка Система Flex матикПодматрачни рамки с високо качество на изработката, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Подматрачна рамка Система Flex МатикВисокотехнологична подматрачна рамка с вграден ел. мотор.Рамка от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по..
801,90 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090315
Подматрачна рамка Стандарт с опция ГИзработена е от букова дървесина, влакната са разположени на слоеве еднопосочно, с цел по-висока устойчивост и по-добра визия.Ламелите са букови и броят варира, като зависи от дължината на подматрачната рамка - опциите са 190 или 200 см. Предлага се вграждане на д..
180,40 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090320
Подматрачна рамка Стандарт с амортисьорен механизъм за раклаИзработена е от букова дървесина, влакната са разположени на слоеве еднопосочно, с цел по-висока устойчивост и по-добра визия.Размери:Височина - 45-50 ммШирина - 25 ммЛамелите са букови и броят варира, като зависи от дължината на подматрачн..
196,90 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090310
Подматрачна рамка Дрийм систем   Модерна и стабилна ламелна рамка с тризонов комфорт. Твърдостта на ламелите позволява регулация по желание в областа на кръста. Това помага  за по-правилно разположение на тялото при отмора. Ламелите са внимателно поставени в металната рамка, специално..
152,90 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090308
Подматрачна рамка Система Flex   Изработена е от букова дървесина, влакната са разположени на слоеве еднопосочно, цели се по-висока устойчивост и по-добра визия.Височина - 55-60 ммБрой на ламелите - 28-30 бр.Ламелите са поставени в специални еластични легла, което позволява движението им о..
174,90 лв.
Brand: Tempur Арт. №: bm20340010
Tempur Flex Cloud 500   Подматрачната рамка се причислява към статичните модели. Изработена е от от лека и здрава конструкция и идеално долълва уникалните матраци на Tempur. В цената на рамката са включени хромирани крачета 19 см...
879,00 лв.
Brand: TED Арт. №: bm20180065
 Подматрачна рамка Модел 620 от memo bgПодматрачната рамка Модел 620 е с повдигащ механизъм за главата. Модерните и комфортни techno tm ламели са широки 38 mm и са по два в група, образувайки система. Ламелите са фиксирани за дървената рамка, със специални PVC връзки, като така се уве..
225,00 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090326
Подматрачна рамка Flex с амортисьорен механизъм за ракла   Изработена е от букова дървесина, влакната са разположени на слоеве еднопосочно, с цел по-висока устойчивост и по-добра визия.Размери:Височина - 56-60 ммШирина - 22 ммЛамелите са букови и броят варира, като зависи от дължината на п..
240,90 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090338
Дрийм флекс - ракла   С три зони на комфорт и регулируема твърдост на ламелите, Дрийм Флекс е подходяща за матраци от всякакъв вид еластична пяна, както и за Покет матраци с индивидуално пакетирани пружинки. Ламелите се движат по вертикала и по оста си, като по този начин прилепват плътно ..
246,40 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090322
Подматрачната рамка - Ситема Flex с крачета и опция К    Изработена е от букова дървесина, влакната са разположени на слоеве еднопосочно, с цел по-висока устойчивост и по-добра визия.Размери:Височина - 56-60 ммШирина - 22 ммЛамелите са букови и броят варира, при стандартната рамка е с..
273,90 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090335
Дрийм флекс с опция крачета   С три зони на комфорт и регулируема твърдост на ламелите, Дрийм Флекс е подходяща за матраци от всякакъв вид еластична пяна, както и за Покет матраци с индивидуално пакетирани пружинки. Варианта с крачета позволява директно поставяне и ползване на матрака. Лам..
273,90 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090340
Метална подматрачна рамка Dream system - ракла    Подматрачната рамка е изработена от здрав стоманен профил, ламелите са от многопластов бук, обувките, в които са вкарани са от високотехнологичен съполимер, който е максимално издръжлив на деформация и при усукване. Благодарение на тов..
202,40 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090317
Подматрачна рамка Стандарт с крачетаИзработена е от дървесина от бук, влакната са разположени на слоеве еднопосочно, с цел висока устойчивост и по-добра визия.Височина - 45 - 50 мм.Ламелите са букови и броят варира, като зависи от дължината на подматрачната рамка - опциите са 190 или 200 см. Предлаг..
240,90 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090329
Подматрачна рамка Блек Чарм с опция К    Изработена е от букова дървесина, влакната са разположени на слоеве еднопосочно, с цел висока устойчивост и по-добра визия.Височина - 70 - 75 мм. Ламелите са букови и многослойни, броят варира, зависи от дължината на рамката - опциите са 1..
350,90 лв.
Sonata Подматрачна рамка с 28 ламела, 7 зони, 100x200 см, FSC дърво - Подматрачни рамки Sonata Подматрачна рамка с 28 ламела, 7 зони, 100x200 см, FSC дърво - Подматрачни рамки
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013949
Нашата удобна подматрачна рамка ще ви накара да заобичате леглото си дори още повече! С рамка от букова дървесина масив (FSC сертифицирана) и ламели от бреза, подматрачната рамка е здрава и издръжлива. 7-те комфортни зони осигуряват оптимална опора за вашето тяло. Двата края на ламелите се крепят от..
184,86 лв. 217,49 лв.
Brand: TED Арт. №: bm20180062
Подматрачна рамка Wellness Нормал 810 от memo bgГъвкавостта, която предлага тази рамка е максимална, а поддръжката за матрака - оптимална.Системата Wellness е от премиум клас - конструирана от PVC елементи, наподобяващи по форма цвете. Всеки един от елементите се движи индивидуално и това придава ид..
214,00 лв.
Brand: TED Арт. №: bm20180066
Подматрачна рамка Модел 630 от memoПодматрачна рамка модел 630 предлага тотален комфорт и удобство - за тях се грижи повдигащ механизъм както за главата, така и за краката.Модерните и комфортни techno tm ламели са широки 38 mm и са по два в група, образувайки система. Ламелите са фиксирани за дървен..
283,00 лв.
Brand: Memo.bg Арт. №: bm20510499
Подматрачна рамка 160х200 Memo.bgПодматрачна рамка в сива дамаска, за матрак 160х200 см, подходяща за спалня Uiltyn. Размери: 167x211x29 (матрак: 160x200) см..
345,81 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090309
Подматрачна рамка Блек Чарм    Изработена е от букова дървесина, влакната са разположени на слоеве еднопосочно, с цел висока устойчивост и по-добра визия.Височина - 70 - 75 мм.Ламелите са букови и многослойни, броят варира, зависи от дължината на рамката - опциите са 190 или 200 см. П..
251,90 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090334
Dreem System с опция крачета   Модерна и стабилна ламелна рамка на крачета с тризонов комфорт. Твърдоста на ламелите позволява регулация по желание в областта на кръста. Това помага за по-правилно разположение на тялото при отмора. Ламелите са внимателно поставени в металната рамка, специа..
262,90 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090339
Моторна Подматрачна рамка Система Flex МатикВисокотехнологична рамка, с вграден електромотор, единствената от предлаганите на пазара, с безкабелно дистанционно - сигналът се предава чрез радиовълни.   Изработена е от бук, влакната са разположени на слоеве еднопосочно, с цел висока уст..
801,90 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090333
Подматрачна рамка Блек Чарм с амортисьорен механизъм за ракла    Изработена е от букова дървесина, влакната са разположени на слоеве еднопосочно, с цел висока устойчивост и по-добра визия.Размери:Височина - 70 - 75 мм. Ширина - 45 - 50 ммЛамелите са букови и многослойни, броят ва..
317,90 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090313
Моторна подматрачна рамка Блек Чарм Матик   Високите технологии намират място в тази моторна рамка, изработена от бук, влакната са разположени на слоеве еднопосочно, с цел висока устойчивост и по-добра визия.Размери:Височина - 70 - 75 мм. Ширина - 45 - 50 ммЛамелите са букови и многос..
1 087,90 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090332
Блек Чарм - Подматрачна рамка с крачета и опция К   Изработена е от бук, влакната са разположени на слоеве еднопосочно, с цел висока устойчивост и по-добра визия.Размери:Височина - 70 - 75 мм. Ширина - 45 - 50 ммЛамелите са букови и многослойни, броят варира, зависи от дължината на ра..
460,90 лв.
Показани са от 1 до 40 от 117 резултата (3 страници)