Меню
Количка

Подматрачни рамки

Подматрачни рамки в Memo.BG

Спалното обзавеждане е сред най-значимите интериорни решения, с избора на които рано или късно ще трябва да се заемем. Легло, гардероб, нощни шкафчета матрак и подматрачна рамка - всеки един от тези компоненти е ключов за цялостната обстановка, разбира се, приятната. Както избираме мебелите с любов и непоколебимост по отношение на тяхното качество и стилна визия, така отговорно трябва да се отнесем и към покупката на подматрачна рамка, която има изключително важна роля за удобството ни по време на сън.

За какво служат подматрачните рамки

В онлайн магазин Memo.BG ще ги откриете във всякакви разновидности, но най-вече евтини, качествени и с интересна визия. Те са част от задължителните мебели за дома, ако могат да се нарекат така. Имат жизнено важна роля за пълноценния престой в спалнята, когато е време за сън или релакс, когато искаме да се насладим на любимото си четиво, филм, любим човек...

Тяхното предназначение е да поддържат матрака в правилна позиция, а респективно и тази на човек. Някои модели могат да се повдигат в определени зони, а други предлагат ниво на твърдост на отделни места. Важно правило е да изберем подматрачна рамка, която е изработена от качествена дървесина, като например бреза и бук. Броят и ширината на ламелите е също съществен критерий, на който да обърнем внимание при избора на основа за матрака. 

Какви функции имат

Подматрачните рамки, стандартно, се произвеждат от два вида материал - дърво и метал. Някои притежават регулиращи функции, а други имат различна степен на твърдост в различните зони на тялото. Това повишава в пъти комфорта по време на сън, също както и осигурява на потребителя удобство през цялата нощ, а и изобщо. Благодарение на подвижните елементи при някои модели, може да се сменя позицията на краката и главата, като по този начин се постига луксозно усещане по време на почивка и отлични условия за поддържане на добро здраве. 

Какви видове предлагаме

При нас ще откриете евтини подматрачни рамки в голямо разнообразие, така че да успеете да откриете най-правилния за Вашето легло модел:

     Единични;

     Двойни;

     С повдигащ механизъм;

     Детски;

     С крака;

     С ракла и др.

Изберете подходящ модел с оглед на нейната конструкция, материали за изработка, гъвкавост, брой на ламелите, възможност за регулиране на твърдостта и позицията на матрака, допълнителните функции и цената. 

Защо да ни се доверите

От Memo.BG сме напълно сигурни, че всеки може да живее добре - стига да иска, стига да открие правилните решения и да пожелае с цялото си същество Промяната. Доверете ни се, защото с нас обособяването на дома ще е лесно, приятно и бюджетно. Очакваме Вашия избор! 

Brand: Genomax Арт. №: bm18090038
Сак за подматрачна рамка Сакът за подматрачна рамка е приложим за всички подматрачни рамки  с опция Ракла.Memo.bg - Голям избор на Подматрачни рамки. Ниска цена на мебели с добро качество...
21,00 лв.
Brand: Halmar Арт. №: bm20550017
Детска подматрачна рамка BM-Finy Stelaz 1 Finy подматрачна рамка за детско легло. 100% екологичен продукт, без опасни бои и лакове. Размери (Д/Ш/В): 198/90/2 см Материал: лакиран бор Цвят: естествен Доставка до 30 дни...
53,00 лв.
Brand: Nani Арт. №: bm18030048
Подматрачна рамка Стандарт   Подматрачната рамка е изработена от устойчива многослоеста букова дървесина. Ламелите са еластични и издръжливи и не издават неприятния шум при експлоатация. Вентилацията е на добро ниво, което удължава живота на двулицевите матраци. Ламелите имат свойството да..
59,00 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090314
Сглобяема рамка КомпактИзчистен дизайн със стабилен профил от стомана и многопластови ламели от високотехнологични материали и букова дървесина. Улеснява транспорта и монтажа – лесно се сглабя и разглабя при нужда. Може да се ползва и с повдигащ механизъм, когато е необходимо...
60,90 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330034
Ламелна Рамка Хегра СтандартРамка Стандарт е от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по-голяма устойчивост и естетика.Височина 45 - 50 мм.Пластмасовото легло за ламела лежи в плътна основа и осигурява безшумната му експлоатация. Подходяща за пружинни матраци с па..
77,00 лв.
Brand: Nani Арт. №: bm18030050
Метална ламелна рамка Комфорт   Метално ламелно легло състоящо се от метален профил и напасващи се подвижни букови ламели с висококачествени гумени обувки. Те са изключително здрави и ще Ви доставят максимален комфорт. В комбинация с качествен матрак всяка извивка на тялото Ви ще бъде перф..
77,00 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090341
Подматрачна рамка РосМари компактОписание:Опростен дизайн, съчетаващ здрав стоманен профил, многослойни ламели от бук и високотехнологичен съполимер. Изключително удобно решение за транспорт и максимално улеснен монтаж. Висока надежност на есплоатационните качества и при монтиране на подемен ам..
77,70 лв.
Brand: Halmar Арт. №: bm20550045
Подматрачна рамка BM-Lima 90 1 Подматрачната рамка е от модулната система LIMA, която от своя страна предлага много модули за спалня и дневна, с които можете да обзаведете дома си. Размер : 90/198 см Материал : Масивна дървесина Цвят : Дъб сонома Доставк..
81,00 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090307
Подматрачна рамка Стандарт   Удобна и естетична ламелна рамка от многопластова букова дървесина, чиито нишки са разположени в една посока. Това гарантира по-голяма здравина. Има три зони на комфорт и удобство. Твърдостта й може да се контролира чрез регулация. Джобчетата, в които влизат ла..
82,95 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330036
Ламелна Рамка Хегра Стандарт – Метал Продуктът разполага с метална подматрачна рамка от здрав стоманен профил с ламели от многолистна букова дървесина.Осигурява възможност за оптимално използване на пространството под рамката чрез монтиране на механизъм.Рамка Стандарт – Метал е подходяща за..
87,00 лв.
Brand: Oni Арт. №: bm20520016
Подходящи за пружинни матраци.Метална подматрачна рамка, предназначена за матраци с пружинен пакет бонел.Здрав стоманен профил. Многопластови букови ламели.Обувки от съполимер с максимална устойчивост на усукване и деформация.Съединяването в средата се осъществява без промяна във височината и така с..
89,00 лв.
Brand: TED Арт. №: bm20180061
  Подматрачна рамка Standard Techno от мемо бг Една класическа подматрачна рамка Standard Techno, с ламелна система 510.Тази стандартна подматрачна рамка е изградена от широколистен дървен материал и techno tm ламели, с ширина 53 мм, захванати за рамката с гъвкави ..
89,00 лв.
Brand: Kambo Арт. №: bm170700026
  Подматрачна рамкаMemo.bg представя на Вашето внимание Подматрачна рамка Подматрачните рамки са предназначени за легла с двулицеви матраци. Те удължават тяхната експлоатация и са важна част от комфорта на съня. Осигуряват по-добра ортопедичност и вентилация. Изработени са от метална..
90,85 лв.
Brand: Don Almohadon Арт. №: bm20400041
Метална подматрачна рамка Дон Алмохадон Висококачествена, олекотена и изключително издържлива е металната подматрачна рамка на Дон Алмохадон. Разработената компактна опаковка е с разглобени и незаемащи складово пространство части, като към които са приложени инструкции за сглобяване, както и..
91,20 лв.
Brand: МollyFlex Арт. №: bm19270044
Метална подматрачна рамка    Функциите на подматрачната рамка са - позволява нормалното дишане и проветрение на двулицевите матраци равномерно разпределение на тежестта на тялото според зоните на натиск върху матрака. Тази рамка е изработена от букови ламели и и максимално олекотена м..
99,00 лв.
Brand: Halmar Арт. №: bm20550075
Подматрачна рамка BM-Lima 120 1 Подматрачната рамка е от модулната система LIMA, която от своя страна предлага много модули за спалня и дневна, с които можете да обзаведете дома си. Размер : 120/198 см Материал : Масивна дървесина Цвят : Дъб сонома Доста..
100,00 лв.
Brand: Kambo Арт. №: bm17070081
  Подсилена подматрачна рамка BM2Memo.bg представя на Вашето внимание Подсилена Подматрачна рамка BM2 Тази подматрачна рамка е предназначена за по дълга експлоатация и поддръжка на двулицев матрак при повече килограми. Осигурява по-добра ортопедичност и вентилация. Изработени са от металн..
102,35 лв.
Brand: Paradise Арт. №: bm18170035
Подматрачна рамка OptimalОписание:Рамките Оптимал са изработени от дървена скара и дървени извити ламели от многослоеста дървесина, които разпределят равномерно тежестта на тялото, независимо от точките на натиск.Те осигуряват циркулация на въздуха и оптимално удобство, а еластичните носачи и г..
106,65 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090315
Подматрачна рамка Стандарт с опция ГИзработена е от букова дървесина, влакната са разположени на слоеве еднопосочно, с цел по-висока устойчивост и по-добра визия.Ламелите са букови и броят варира, като зависи от дължината на подматрачната рамка - опциите са 190 или 200 см. Предлага се вграждане на д..
109,20 лв.
Brand: Nani Арт. №: bm18030051
Метална ламелна рамка Лукс   Метално ламелно легло състоящо се от метален профил и напасващи се подвижни букови ламели с висококачествени гумени обувки. Те са изключително здрави и ще Ви доставят максимален комфорт. В комбинация с качествен матрак всяка извивка на тялото Ви ще бъде перфект..
112,00 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090310
Подматрачна рамка Дрийм систем   Модерна и стабилна ламелна рамка с тризонов комфорт. Твърдостта на ламелите позволява регулация по желание в областа на кръста. Това помага  за по-правилно разположение на тялото при отмора. Ламелите са внимателно поставени в металната рамка, специално..
114,45 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330033
Ламелна Рамка Хегра Комфорт Продуктът е от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по-голяма устойчивост и естетика.Височина 55 - 60 мм.Еластично легло за ламела, позволяващо вертикално и осово движение.Рамката е подходяща за еластични безпружинни матраци, както и..
117,00 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090320
Подматрачна рамка Стандарт с амортисьорен механизъм за раклаИзработена е от букова дървесина, влакната са разположени на слоеве еднопосочно, с цел по-висока устойчивост и по-добра визия.Размери:Височина - 45-50 ммШирина - 25 ммЛамелите са букови и броят варира, като зависи от дължината на подматрачн..
119,70 лв.
Brand: TED Арт. №: bm20180062
 Подматрачна рамка комфорт – модел 610 от memo bg   Подматрачната рамка Модел 610, е гаранция за пълната ефективност на характеристикитe на избрания от Вас матрак. Рамката е от клас нормал и гарантира максимална гъвкавост, благодарение на двойните techno tm ламели.Новото в тази п..
120,00 лв.
Brand: Paradise Арт. №: bm18170036
Подматрачна рамка Comfo PrestigeОписание:Подматрачна рамка Комфо Престиж е изработена от стабилен метален профил и ламели от многослоеста дървесина, поставени в еластични държачи за ламели, което обуславя ергономичните характеристики на системата. Опцията за регулиране на твърдостта в обла..
120,15 лв.
Brand: Hegra Арт. №: bm20330035
Ламелна Рамка Хегра Комфорт – Метал Продукт с метална подматрачна рамка от здрав стоманен профил с ламели от многолистна букова дървесина. Движението на ламела около оста му позволява по-добра гъвкавост по извивките на тялото. Възможност за оптимално използване на пространството под рамката..
123,00 лв.
Brand: Nani Арт. №: bm18030052
Метално ламелно легло Комфорт   Метално ламелно легло Комфорт, състоящо се от метален профил и напасващи се подвижни букови ламели с висококачествени гумени обувки. Те са изключително здрави и ще Ви доставят максимален комфорт. В комбинация с качествен матрак всяка извивка на тялото Ви ще ..
124,00 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090308
Подматрачна рамка Система Flex   Изработена е от букова дървесина, влакната са разположени на слоеве еднопосочно, цели се по-висока устойчивост и по-добра визия.Височина - 55-60 ммБрой на ламелите - 28-30 бр.Ламелите са поставени в специални еластични легла, което позволява движението им о..
124,95 лв.
Brand: Oni Арт. №: bm20520017
Подходяща за непружинни еластични матраци.Метална подматрачна рамка, предназначена за еластични безпружинни матраци и матраци с пружинен пакет покет.Здрав стоманен профил.Обувки от високоеластичен съполимер с максимална устойчивост на усукване и деформация, позволяващи федериране на ламелите в закре..
125,00 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090311
Подматрачна рамка Дрийм Флекс   С три зони на комфорт и регулируема твърдост на ламелите, Дрийм Флекс е подходяща за матраци от всякакъв вид еластична пяна, както и за Покет матраци с индивидуално пакетирани пружинки. Ламелите се движат по вертикала и по оста си, като по този начин прилепв..
131,25 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090316
Подматрачана система - Стандарт с опция К    Естетична ламелна рамка от многолисотва букова дървесина, чиито нишки са разположени в една посока. Това гарантира по-голяма здравина. Има три зони на комфорт. Твърдостта й може да се контролира чрез регулация. Джобчетата, в които влизат ла..
135,45 лв.
Brand: Lateks Арт. №: bm21230070
Подматрачна рамка модел КомфортПодматрачната рамка Модел Комфорт Ви предлага качество на разумна цена. Със своите 15 ламела тя осигурява необходимата опора и правилна позиция на тялото по време на сън. Металната конструкция на рамката придава здравина и гарантира по-дълъг живот. Подматрачн..
139,00 лв.
Brand: Nani Арт. №: bm18030053
Метално Ламелно Легло Лукс.   Метално ламелно легло, състоящо се от метален профил и напасващи се подвижни букови ламели с висококачествени гумени обувки. Те са изключително здрави и ще Ви доставят максимален комфорт. В комбинация с качествен матрак всяка извивка на тялото Ви ще бъде перфе..
141,00 лв.
Brand: TED Арт. №: bm20180065
Подматрачна рамка Модел 710 от мемо бг   Подматрачните рамки в серията тотал комфорт представят цялостни системи за сън от най-висок клас. Подобренията се постигат благодарение на двойни ламели от бук, които са фиксирани по специален начин с гъвкави PVC държачи за рамката, изработена от ши..
147,00 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090321
Подматрачна рамка Flex опция ГПодматрачни рамки с високо качество на изработката, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Рамка от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по – голяма устойчивост и естетика.Височина 56 – 60 мм .28 – 30 броя букови ламели.При широчина на ра..
151,20 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090340
Метална подматрачна рамка Dream system - ракла    Подматрачната рамка е изработена от здрав стоманен профил, ламелите са от многопластов бук, обувките, в които са вкарани са от високотехнологичен съполимер, който е максимално издръжлив на деформация и при усукване. Благодарение на тов..
156,45 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090317
Подматрачна рамка Стандарт с крачетаИзработена е от дървесина от бук, влакната са разположени на слоеве еднопосочно, с цел висока устойчивост и по-добра визия.Височина - 45 - 50 мм.Ламелите са букови и броят варира, като зависи от дължината на подматрачната рамка - опциите са 190 или 200 см. Предлаг..
156,45 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090326
Подматрачна рамка Flex с амортисьорен механизъм за ракла   Изработена е от букова дървесина, влакната са разположени на слоеве еднопосочно, с цел по-висока устойчивост и по-добра визия.Размери:Височина - 56-60 ммШирина - 22 ммЛамелите са букови и броят варира, като зависи от дължината на п..
161,70 лв.
Brand: Genomax Арт. №: bm18090318
Подматрачна система Стандарт с крачета и опция Г   Здрава и естетична ламелна рамка от многопластова букова дървесина, чиито нишки са разположени в една посока. Това гарантира по-голяма здравина. Има три зони на комфорт. Твърдостта й може да се контролира чрез регулация. Джобчетата, в коит..
161,70 лв.
Brand: Kambo Арт. №: bm17070080
  Подсилена подматрачна рамка с крака BM3Memo.bg представя на Вашето внимание Подсилена Подматрачна рамка с крака BM3 Тази подматрачна рамка е предназначена за по дълга експлоатация и поддръжка на двулицев матрак при повече килограми. Осигурява по-добра ортопедичност и вентилация. Изработ..
162,15 лв.
Показани са от 1 до 40 от 124 резултата (4 страници)