memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Матраци Нани

Паралел ЕООД е сред най-известните производители на матраци на българския пазар. Фирмата предлага разнообразни модели за всеки вкус. Главна цел на екипа, който създава матраци НАНИ, е да удовлетвори възможно най-добре клиентите си. Най-добрата реклама за тях е именно похвалата, дошла от клиент.

Фирмата въвежда иновации в производството с цел да постигне съвършено качество на своите продукти. Така компанията неспирно се развива и постига нови по-високи цели. С желание разработва и създава нови модели, които да отговарят на индивидуалните потребности на всеки човек. Комфорта и уюта на съня са водещите цели на специалистите от производството. Най-модерни машини като немските Hennecke и Fecken-kirfel, американската Gribetzinternational и италианската Ram Electronika гарантират качествата на крайния продукт – вашия матрак.

Вложените в матраци Нани материали също са с гарантирано качество, за което имат необходимите сертификати. Някои от тях са производство на компанията като пенополиуретана Ковафоам, а други – на водещи световни фирми. Качеството на всички продукти е гарантирано и със сертификат ISO 9001:2000.

Матраци Нани са особено силни в матраците от пяна. Техните безпружинни модели са стабилни, удобни и дълготрайни. Сред тях има варианти на различна цена, съобразени с възможностите и предпочитанията на този, който ще ги ползва.

Луксозен модел, който покрива всички изисквания за лукс и комфорт е Лаго – модел с уникална 7 пластова вътрешност от мемори пяна и високоеластична HR Ultraflex пяна. С екологичен калъф от органичен памук, той ви доближава до природата, с него избягвате алергиите и евентуалните проблеми, които се предизвикват от изкуствени дамаски.

Модел Аляска съчетава традиционните ценни качества с иновациите при матраците. С ядро от разпенен на водна основа съвременен материал Polyflex с голяма плътност и омекотен от ергономична пяна в частта, където се среща с тялото. С естествена вълна, особено подходяща за зимния сезон, от едната си страна.

Бахама мемори – аристократичният матрак. Прекрасен на външен вид, комфортен отвътре. Произведен без да се пести мемори пяната, съчетана с пяна високоеластик, с мултизонова повърхност за правилно разпределяне тежестта на тялото ви. В калъфа има сребърни йони, които се отделят по време на сън и не допускат развитието на вредни микроорганизми и бактерии.

Сирена Мемори Класическият матрак с мемори. Таиз пяна ви отпуска и позволява наистина да се отморите в края на деня. Калъфът е сваляем, разделя се с цип и в него са вградени сребърни нишки, които ви предпазват от задържането на прах и появата на алергии. Моделът е отличен със златен медал за комфорт и иновации!

Сирена Фреш Мемори - Дишащ матрак о тсъвременни материали, които го проветряват непрестанно. Профилирана вътрешност от Ultraflex уникална микроклетъчна структура, калъф разделен с цип и дишаща лента. Предпазен протекторен слой от Polycotton поддържа изрядната му хигиена. От двете страни има различни по твърдост модели пяна – мемори от зимната страна и омекотяваща Polyflex пяна от лятната. Моделът отговаря на изискванията за Fresh Technology.

Сирена Ултрафлекс - Перфектно съотношение между цена и качество. Отново модел с дишащи структури, който ще ви отпусне приятно и ще осигури комфорта на вашия сън.

Тирена, Майорка и Модена са ортопедични и удобни модели, които са практичен избор за вашата спалня.

Пружинните матраци на Нани също се отличават с качество и перфектен външен вид.

Аруба и неогвата разновидност Аруба Мемори са изключително удобни. В сърцевината им има индивидуално пакетирани покет пружнким дамаската е луксозна и висококачествена, а комфорта им е несравним.

Биская е моделът с Бонел пружинен пакет, който е заздравен с Kovafoam и обвит в дамаска с високо присъствие на естествени материали. 

Матраци Елите

Екипът на фабрика Елите е посветен на идеята да осигури перфектен комфорт по време на сън на своите клиенти. Затова те използват само висок клас материали с доказани качества и произход. Грижата за екологичната безопасност е гаранция както за здравето на клиентите, така и за опазването на природата.

От 1998 година насам Матраци Елите предлага богата гама от матраци както в стандартни, така и в определени от клиента размери. Всичко се изработва в кратки срокове и се доставя възможно най-бързо на потребителя.

Всеки матрак преминава през специални проверки и оценки на своето качество. Така е сигурно, че клиентът ще получи най-доброто и пълноценно усещане по време на сън и отмора.

Пружинните матраци се изработват задължително с пет навивки на пружинната система Бонел. Така се гарантира тяхната здарвина и издържливост през годините на ползване. Ако един матрак се изработи с четири навивки, то той не е достатъчно ортопедичен и не изпълнява добре своите функции. Елите не допуска такива компромиси с качеството си. Останалите материали също са вискокачествени – натурални кокосови вложки, латексиран термо филц с висока степен на изолация и термо вата вместо обикновена такава. Релефно капитонираните дамаски от луксозен белгийски памучен трикотаж. Той е проветрив, не задържа вредни микроорганизми и е приятен при докосване.

Еднолицевите матраци са с много стабилна основа и оребряване. Тяхната рамка е от пресована дървесина тип OSB и основа от смърч - най-здравия дървен материал. Рамката е оставена открита и сами можете да се убедите как изглежда тя.

Защо да изберем матраци Елите?

Най-вече заради тяхното високо качество, съчетано с привлекателна цена.

Как да изберем подгодящия матрак?

Най-важният първи въпрос, който трябва да решите, е дали ви е необходим еднолицев или двулицев матрак. Това се определя от вида на леглото, както и от вашето желание. Двулицевите матраци се износват по-бавно, тъй като се ползват и от двете страни. Еднолицевите са често предпочитани, когато ще има закрепване с механизъм към леглото.

По-твърдите и стабилни матраци включват пяна, кокосова вложка или седемзонова пяна. По-меките модели са пружинните матраци, особено тези, съчетани с мемори пяна. Тук вече е най-добре да тествате различните модели и да изберете този, на който се чувствате оптимално добре.

От еднолицевите модели по-стабилните и твърди непружинни са Ерос, Родос, а от пружинните – подсилените модели като Гранд подсилен. По-меките еднолицеви са Соло – с пружинен пакет и мемори пяна, Леон – с пяна и мемори. Със средна твърдост са матарците Каре, Баланс, Зара. Най-луксозните модели Воуг и Визаж са с ненадминат комфорт за сън и почивка.

Двулицевите модели предлагат голямо разнообразие.

Екзотик е модел от пяна и кокос, подходящ за хора, които предпочитат твърди матраци.

Бордо Лукс е уникален модел от седемзонова пяна, който има пружиниращ ефект, без вътре да има пружини.

Меджикформ ви гарантира деликатно отпускане върху мемори пяна. Предлага се и във вариант с калъф с цип.

Престиж е висококачествен латексов матрак с десет години гаранция. Той също може да бъде изработен със сваляем калъф.

Двулицевият модел Конфор с пружини Бонел се предлага и във вариант подсилен с кокос и с напречни ленти от пяна, разположени между бонелите.

Най-висок клас са моделите Мегафлекс, Мегамини и Мегалатекс.

Матраци ТЕД

Екипът на Матраци ТЕД вярва, че светът около нас започва от самите нас. Това, което желаем и към което се стремим, се стараят да превъплатят в своите продукти. Техният принцип е да се опитат да запазят бъдещето по-чисто и по-светло за нашите деца. Компанията има екологични идеи, породени от загрижеността за природата. ТЕД е известна марка, отдавна наложена на българския пазар като синоним на качество. Постиженията й в областта на производството на продукти за спалнята са безспорни.

Компанията се старае да подходи по уникален индивидуален начин към всеки един от своите клиенти. Различните предпочитания офомят решението й да предлага много богата продуктова гама, каквато не се предлага от никой друг производител на българския пазар. Високо качество, съчетано с много добро обслужване на евентуално възникнали рекламации отличават ТЕД като лидер в отличното обслужване.

Основна продуктова гама на ТЕД са матраците с пружинния пакет Бонел и тези с индивидуални Покет пакетирани пружини. Компанията е внедрила и иновационна технология за пакетиране на матраците на рол пак за по-лесен транспорт и съхранение. Матраци ТЕД са с качество, доказано и от световно известни лаборатории като LGA Quali Test в Нюрнберг, Германия, където те получават максимума точки. Но най-важната оценка за ТЕД е тази на техните доволни клиенти.

Продуктите, които ТЕД БЕД предлага са Матраци, Луксозни легла, Ламелни рамки, както и много добавки за спалнята – спално бельо, възглавници и завивки. Диваните с механизъм тип клик клак и удобните фотьойли също допринасят за комфорта в дома.

Фабриката на ТЕД заема 22 000 кв. метра и се нарежда сред най-съвременните в цяла Европа. Всичко стартира през 1995 година с производството на първия еднолицев матрак ТЕД. След три години матраци ТЕД са сред първите три най-разпространени марки матраци у нас. През 2000-та година е изградена първата фабрика на 6000 кв. метра площ, с внедрени нови технологии и машини за производство от известни производители като Riedsa, Fides и др.

През 2002 година матракът ТЕД Милано получава заслужен Златен медал на Международния Панаир - Пловдив.

От 2003 година ТЕД успешно осъществява износ на Европейския пазар. Същата година Хотелско легло ТЕД печели златен медал на Международния Панаир в Пловдив за своите уникални качества на оптимална цена.

През 2004 нагарден на Панаира е фаворитът сред матраците – Фаворит S.

2005 година дава началото на Покет пружинните (с индивидуално пакетирани пружинки) матраци в гамата на ТЕД.

През 2006 ТЕД е вече най-голямата фабрика за пружинни пакети на Балканския полуостров. Напредва и технологията Мини Бонел, с която е завоюван поредния златен медал.

Фирмата инвестира в ролирането на матраци и това увеличава износа й за Румъния, Великобритания, Естония и др.

Златен медал получава спалното бельо на ТЕД.

През 2007 започва износът към Гърция и Холандия. Антистрес 7 е отличен, разбира се със златен медал.

2008 – Завършена е новата фабрика на ТЕД с най-съвременни технологии и системи за управление на процеса на производство. Тя вече е доказано сред водещите фабрики в Европа.

В гамата на ТЕД се появяват луксозната Скандинавска серия легла от най-висок клас.

Същата година Матраци ТЕД се представят за първи път на специализираното изложение IMM в Кьолн. Следва и участие в изложението Стокхолм Феър в Дания, Хеймтекстил във Франкфурт, Германия, iSaloni в Италия.

Компанията внедрява система SAP ERP за управление на производствените и управленски процеси. Та се постига по-лесна оптимизация на наличните ресурси.

През 2012 година е първото й участие на Международно изложение MOW в Германия. Износът вече е и към Хърватска, Чехия, Алжир, Кувейт, Япония.

2013 ТЕД стъпва на Азиатския пазар със специалн о разработена концепция, отразяваща спецификите там. Износ за Скандинавските държави, Италия, Австрия.

Внедрява се уникалната система ИТЪН Системс, чрез която отпада ръчния транспорт на стоки и материали, което води до увеличена ефективност на работния процес.

ТЕД е без съмнение водеща компания за производство на продукти за спалнята, позната не само у нас, но вече и по целия свят.