memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Френско легло 2 с механизъм

Френско легло 2 с механизъм.
Цена с вкл. ДДС: 486,00 лв
Цена: 540,00 лв
Остъпка: -54,00 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

ФРЕНСКО ЛЕГЛО 2, с табла + механизъм

    Това е вариантът с повдигащ механизъм - предлага удобството и практичното решение за съхранение на багаж, спално бельо и др. При вариант с повдигащ механизъм, съответно основата за матрака избирате дали да е цяла плоскост от лпдч или тип метална с ламели.

    Ако се спрете на вариант Френско легло 2, с механизъм, височина на леглото е 35 см +/-1 см - 27 см височина на кутията и 8 см на крачетата.

 

В цената на леглото са включени:

- легло

- основа - тип метална с ламели или цялостна плоскост от лпдч

- газов амортисьор, който повдига матрака

- дръжки

- табла

- крака

 

Когато леглото е с ширина над 150 см, се използва кутия от две части.

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery