memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Метално ламелно легло Комфорт

Метално ламелно легло Комфорт
Цена с вкл. ДДС: 124,00 лв
Цена: 124,00 лв
Размери

Оценка за продукта: 5/5

Описание

Метално ламелно легло Комфорт

   Метално ламелно легло Комфорт, състоящо се от метален профил и напасващи се подвижни букови ламели с висококачествени гумени обувки. Те са изключително здрави и ще Ви доставят максимален комфорт. В комбинация с качествен матрак всяка извивка на тялото Ви ще бъде перфектно моделирана. Напрежението намалено до минимум, а комфорта максимален.

   С различни опции ще постигнене желаната функционалност.

 

Краката на Легло Комофрт се начисляват допълнително по 5.70 лв. единична цена. За размер с ширина до 120 см. се препоръчва поставянето на 4 бр. крака, а над 120 см - 5 бр. крака.

 

 

 

Ревюта

Сряда, 22 Август 2018
много съм си доволен от тази рамка, тъй като става и направо за легалце.
Miro1618

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery