memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Основа Матера

Колекция Натура с гаранция: 5 години
Цена с вкл. ДДС: 125,40 лв
Цена: 132,00 лв
Остъпка: -6,60 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Основа Матера

   Основа Матера е великолепно допълнение към уникалният продукт Матера, за още по-голям комфорт и удобство. Пружинният пакет играждащ тази мека основа добавя към ценните качества на матрака усещането, че спите върху облаци. Използването на основа Матера гарантира максимално запазване на качествените характеристики на матрака Матера, и нещо повече – ще се почувствате наистина отпочинали и вдъхновени за предизвикателствата пред вас в деня.

 

matterra

Основа Матера

-  Лице и прошит борд от висококачествен текстил.

-  Полиестерна вата.

-  Пружинен пакет бонел с укрепващ механизъм

- Стабилна конструкция от иглолистна дървесина,          допълнително укрепена с подсилващи ребра.

-  Височина на основата без крачета: 21 см

-  Височина на крачетата: 6 см

Можете да поръчате с безплатна доставка на memo.bg

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery