memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Основа Стандарт - текстил тип А

Основа Стандарт с гаранция 5 години.
Цена с вкл. ДДС: 127,00 лв
Цена: 127,00 лв
Размери

Оценка за продукта: 5/5

Описание

Основа Стандарт текстил тип А 

   Изцяло от дърво - основата е изработена от иглолистен материал. Вложен е обезшумяващ слой, който е олекотен с подложен филц. Добавен е и иглонабит латексиран филц.

   Дамаската е капитонирана белгийска жакардова. За повече информация пратете запитване и ние ще Ви изпратим оферта.

 

 

Ревюта

Сряда, 23 Май 2018
Доста здраво легло - вписва се чудесно вкъщи и е подходящо за голямо натоварване !
Mimi Krasimirova

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery