memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Фаворит S EXCLUSIVE

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание


Матрак Фаворит S EXCLUSIVE

   На вашето внимание представяме новият матрак - Фаворит S EXCLUSIVE. Той е част от ТЕД - WELLNESS COLLECTION с ГАРАНЦИЯ: 12 ГОДИНИ. Представяме Ви надграждане на истинския превъзходния Фaворит S - Фaворит S EXCLUSIVE с мулти покет пружинна система. Toй е предназначен за хора, които уважават здравето си и ценят по-добрия сън и тези които оценяват възвращаемостта на инвестицията в качествени продукти.

  

 

 

 

 

   Ядрото на матрака Favorite S EXCLUSIVE e с мулти покет пружинна система, една от най-ортопедичните система за сън в света, която осигурява: най-добрата опора на гръбначния стълб и цялото тяло и най-много на брой независими опорни точки. Те са два пъти повече индивидуално пакетирани пружинки, отколкото при обикновените матраци с pocket пружини, т.е двойно повече опорни точки ( средно 460 бр кв м ). Фаворит S EXCLUSIVE има дълъг живот, благодарение на високото качество и закалеността на стоманата, от която са изработени пружините. Предвидени са множество вентилационни канали, което пречи на развитието на бактерии и микроорганизми. Изработен е от висококачествен текстил, като има зимна и лятна страна, а височината е 20 см.

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery