memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Хотелско легло

Хотелско легло от Хегра. Гаранция 2 години.
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Хотелско легло от Хегра

   Леглата в хотелите са център на обзавеждането и е хубаво освен добре изглеждащи и практични, да носят на гостите удобство и комфорт.

Специалистите от Хегра са с богат, дългогодишен опит и сериозен стаж при задоволяването на високите изисквания, както и всеки каприз, съпровождащи този специфичен пазар.

Изработват се богата гама хотелски спални и легла, в които се влагат само изключително качествени материали и платове.

За да сме Ви максимално полезни и да претворим в реалност Вашите идеи, се свържете с нас.

   Гаранция - 2 години

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery