memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Комбино

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Еднолицев матрак Комбино

   На вашето внимание представяме новият матрак - Комбино. Представлява нов продукт с изразен ортопедичен ефект и комфорт, постигнати чрез четири уникални слоя, два от които са специално 3D профилирани, за допълнителен пружинен ефект и вентилация. Най-горният пласт е от термочувствителен вискоеластик memоry, реагиращ на температурата на тялото и допринасящ за спокоен и здравословен сън. Цялата му конструкция е разположена върху дървена рамка от ламели букова дървесина за максимална проветривост и еластичност.

  Най-хубавото е освен другите качества, че матрака дава възможност за ползване като самостоятелно легло. Така можете да спестите средства докато изберете желаното от Вас или вашите близки легло. Неговата височината е 22 см, а гаранцията е пет години.

 

Комбино

Безплатна доставка на матрака от memo.bg

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery